De Torens van Middernacht (e-Book)

€ 13,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Robert Jordan, Brandon Sanderson

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Rad des Tijds 13 - De Torens van Middernacht Het Rad des Tijds was goeddeels voltooid toen Robert Jordan in 2007 overleed. Het aanstormend talent Brandon Sanderson werd uitgekozen als de geschiktste schrijver om de meest aansprekende fantasy-cyclus van de afgelopen decennia van passende slotakkoorden te voorzien. En hij doet dat met verve en respect. De Torens van Middernacht, is het voorlaatste deel waarmee Het Rad des Tijds zal worden afgerond. 13 De Torens van Middernacht Het einde nadert, de laatste slag is begonnen... De zegels van de kerker van de Duistere brokkelen af. Het patroon zelf is aan het ontrafelen en de legers van de Schaduw rijzen op uit de Verwording. Perijn Aybara wordt achtervolgd door spoken uit zijn verleden; Witmantels en wolvenslachters zitten hem op de hielen. Telaranrhiod lijkt de aangewezen plaats om naar antwoorden te zoeken, maar Perijn wordt gehinderd door andere zaken. Hij moet leren de wolf in zichzelf te beheersen, voordat het beest hém overmeestert. Intussen bereidt Martrim Cauton zich voor om de wezens voorbij de stenen poorten, de Aelfinn en Eelfinn, uit te schakelen. Maar het Rad weeft wat het Rad wil. De Toren van Ghenjei wacht en zijn geheimen zullen eindelijk het lot van een lang verloren vriendin onthullen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert Jordan, Brandon Sanderson
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024564583
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2014
Bestandsgrootte
4641087 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
952

Beschrijving

Het Rad des Tijds 13 - De Torens van Middernacht

Het Rad des Tijds was goeddeels voltooid toen Robert Jordan in 2007 overleed. Het aanstormend talent Brandon Sanderson werd uitgekozen als de geschiktste schrijver om de meest aansprekende fantasy-cyclus van de afgelopen decennia van passende slotakkoorden te voorzien. En hij doet dat met verve en respect. De Torens van Middernacht, is het voorlaatste deel waarmee Het Rad des Tijds zal worden afgerond.

13 De Torens van Middernacht
Het einde nadert, de laatste slag is begonnen...
De zegels van de kerker van de Duistere brokkelen af. Het patroon zelf is aan het ontrafelen en de legers van de Schaduw rijzen op uit de Verwording.
Perijn Aybara wordt achtervolgd door spoken uit zijn verleden; Witmantels en wolvenslachters zitten hem op de hielen. Telaranrhiod lijkt de aangewezen plaats om naar antwoorden te zoeken, maar Perijn wordt gehinderd door andere zaken. Hij moet leren de wolf in zichzelf te beheersen, voordat het beest hém overmeestert.

Intussen bereidt Martrim Cauton zich voor om de wezens voorbij de stenen poorten, de Aelfinn en Eelfinn, uit te schakelen.
Maar het Rad weeft wat het Rad wil. De Toren van Ghenjei wacht en zijn geheimen zullen eindelijk het lot van een lang verloren vriendin onthullen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert Jordan, Brandon Sanderson
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024564583
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2014
Bestandsgrootte
4641087 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
952

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99