Alles of niets (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jennifer Probst

EPUB met digitaal watermerk | September 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een nieuw deel in de heerlijk hotte, verslavende Onvoorwaardelijk-serie Tristan Pierce heeft het familiebedrijf de rug toegekeerd om een eigen leven op te bouwen. Maar hij kan nooit de gepassioneerde liefdesaffaire vergeten die hij had met de veel jongere, onervaren Sydney Green, of de pijnlijke breuk die hen uit elkaar dreef. Als hij naar huis terugkeert en weet dat hij haar weer onder ogen moet komen, kijkt hij daar met gemengde gevoelens naar uit. Sydney Green hield haar leven lang zielsveel van Tristan, maar toen hij vertrok nam hij niet alleen haar hart, maar ook haar vertrouwen in de liefde met zich mee. Nu ze elkaar weer gaan ontmoeten, is het de hoogste tijd dat ze al hun geheimen laten varen. Lukt het ze om vooruit te kijken en elkaar een nieuwe kans te geven, of is er te veel gebeurd? De pers over de boeken van Jennifer Probst‘Perfect voor de liefhebbers van romantische komedies die een tikkeltje verder durven te gaan.’ Chicklit.nl ‘Een fantastisch, intens verhaal.’ RT Book Reviews‘Zal de harten van romance-liefhebbers zeker veroveren.’ Harlequin Junkie  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jennifer Probst
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402310993
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2018
Bestandsgrootte
728814 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Een nieuw deel in de heerlijk hotte, verslavende Onvoorwaardelijk-serie

Tristan Pierce heeft het familiebedrijf de rug toegekeerd om een eigen leven op te bouwen. Maar hij kan nooit de gepassioneerde liefdesaffaire vergeten die hij had met de veel jongere, onervaren Sydney Green, of de pijnlijke breuk die hen uit elkaar dreef. Als hij naar huis terugkeert en weet dat hij haar weer onder ogen moet komen, kijkt hij daar met gemengde gevoelens naar uit.

Sydney Green hield haar leven lang zielsveel van Tristan, maar toen hij vertrok nam hij niet alleen haar hart, maar ook haar vertrouwen in de liefde met zich mee. Nu ze elkaar weer gaan ontmoeten, is het de hoogste tijd dat ze al hun geheimen laten varen. Lukt het ze om vooruit te kijken en elkaar een nieuwe kans te geven, of is er te veel gebeurd?

De pers over de boeken van Jennifer Probst
‘Perfect voor de liefhebbers van romantische komedies die een tikkeltje verder durven te gaan.’ Chicklit.nl
‘Een fantastisch, intens verhaal.’ RT Book Reviews
‘Zal de harten van romance-liefhebbers zeker veroveren.’ Harlequin Junkie

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jennifer Probst
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402310993
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2018
Bestandsgrootte
728814 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99