Easy Peasy lunchbox

een gezonde basis voor mee naar school

Prijs € 18,99

Uitverkocht

Claire van den Heuvel, Vera van Haren

Hardback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een gezonde basis voor mee naar school!Iedere dag een gevarieerde, voedzame én lekkere invulling bedenken voor in de broodtrommel, die ook nog eens het imago van je kind niet meteen om zeep helpt, is best een uitdaging. Maar het is vooral een kwestie van 'in het ritme' komen en weten wat ze op een dag ongeveer nodig hebben aan voedingsstoffen. Om alle ouders van schoolgaande kinderen te inspireren en op weg te helpen naar een gezond eetpatroon, komen de auteurs van de populaire Easy Peasy boeken met het themaboek Easy Peasy Lunchbox.Easy Peasy Lunchbox heeft een praktische en visuele insteek: 15 maal een invulling voor het 10-uurtje, 40 ideeën voor de lunchtrommel, inspiratie voor de drinkbeker en een heleboel handige tips. Claire van den Heuvel en Vera van Haren zijn beide moeder van in totaal vier kleine 'grote' mannen. Beiden hebben een achtergrond op het gebied van voeding, psychologie en communicatie. Claire runt sinds 2008 haar eigen onderneming rondom gezonde voeding waarbinnen Vera en zij regelmatig de krachten bundelen in de vorm van de succesvolle boeken Easy Peasy en Easy Peasy Family.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Claire van den Heuvel, Vera van Haren
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789059567283
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Een gezonde basis voor mee naar school!

Iedere dag een gevarieerde, voedzame én lekkere invulling bedenken voor in de broodtrommel, die ook nog eens het imago van je kind niet meteen om zeep helpt, is best een uitdaging. Maar het is vooral een kwestie van 'in het ritme' komen en weten wat ze op een dag ongeveer nodig hebben aan voedingsstoffen. Om alle ouders van schoolgaande kinderen te inspireren en op weg te helpen naar een gezond eetpatroon, komen de auteurs van de populaire Easy Peasy boeken met het themaboek Easy Peasy Lunchbox.

Easy Peasy Lunchbox heeft een praktische en visuele insteek: 15 maal een invulling voor het 10-uurtje, 40 ideeën voor de lunchtrommel, inspiratie voor de drinkbeker en een heleboel handige tips.

Claire van den Heuvel en Vera van Haren zijn beide moeder van in totaal vier kleine 'grote' mannen. Beiden hebben een achtergrond op het gebied van voeding, psychologie en communicatie. Claire runt sinds 2008 haar eigen onderneming rondom gezonde voeding waarbinnen Vera en zij regelmatig de krachten bundelen in de vorm van de succesvolle boeken Easy Peasy en Easy Peasy Family.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Claire van den Heuvel, Vera van Haren
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789059567283
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99