Dummie de mummie en de drums van Massoeba

Prijs € 13,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Tosca Menten

Hardback | September 2019 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Muzikaal spektakel met de leukste mummie ter wereld! Hoera! De koning komt op Koningsdag naar Polderdam en de klas van Dummie en Goos mag op het stadhuis de aubade zingen. Op de rommelmarkt vindt Dummie een oude trommel vol amuletten uit Afrika. Volgens de marktkoopman is die van een medicijnman geweest en zitten er nog geheime krachten in. Goos en Klaas geloven daar niks van, maar zodra Dummie gaat trommelen, vliegt het geluk hem om de oren. Als meester Krabbel ziek wordt, krijgen ze de allerliefste invaljuf van de wereld en Dummie mag op Koningsdag onverwacht een hoofdrol spelen. Maar dan verdwijnen de amuletten. Opeens gaat alles mis. Hoe kan dat? Dat komt toch zeker niet door die trommel...? Opeens aarzelde Goos niet meer. Met een schreeuw pakte hij de trommel op, rende ermee naar de sloot en smeet hem erin. Met grote ogen keek hij naar het opspattende water. Ebbie kwam hijgend naast hem staan. ‘Wat doe je?’ vroeg hij. ‘Ik gooi dat ding weg! Hij is gevaarlijk,’ zei Goos. Hij pakte Ebbies hand en trok hem vlug achteruit. Dummie de mummie en de drums van Massoeba is een geheimzinnig verhaal over een oude trommel en een bijzondere juf.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tosca Menten
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000364329
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Muzikaal spektakel met de leukste mummie ter wereld!

Hoera! De koning komt op Koningsdag naar Polderdam en de klas van Dummie en Goos mag op het stadhuis de aubade zingen. Op de rommelmarkt vindt Dummie een oude trommel vol amuletten uit Afrika. Volgens de marktkoopman is die van een medicijnman geweest en zitten er nog geheime krachten in. Goos en Klaas geloven daar niks van, maar zodra Dummie gaat trommelen, vliegt het geluk hem om de oren. Als meester Krabbel ziek wordt, krijgen ze de allerliefste invaljuf van de wereld en Dummie mag op Koningsdag onverwacht een hoofdrol spelen.

Maar dan verdwijnen de amuletten. Opeens gaat alles mis. Hoe kan dat? Dat komt toch zeker niet door die trommel...?

Opeens aarzelde Goos niet meer. Met een schreeuw pakte hij de trommel op, rende ermee naar de sloot en smeet hem erin. Met grote ogen keek hij naar het opspattende water. Ebbie kwam hijgend naast hem staan. ‘Wat doe je?’ vroeg hij. ‘Ik gooi dat ding weg! Hij is gevaarlijk,’ zei Goos. Hij pakte Ebbies hand en trok hem vlug achteruit.

Dummie de mummie en de drums van Massoeba is een geheimzinnig verhaal over een oude trommel en een bijzondere juf.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tosca Menten
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000364329
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99