Drakentovenaar (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

An Janssens

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

An Janssens, Drakentovenaar In een wereld zo heet dat leven enkel diep in de bergen mogelijk is, zitten mensen en tovenaars al zevenhonderd jaar lang opgesloten in een gigantische grottenstad. In deze smeltpot groeit de jonge Var op als zoon van een rebellenleider. Zijn hele leven werkt hij toe naar één doel: de tovenaarsprinses ontvoeren uit haar kasteel en zo de koninklijke familie onder druk zetten om de Grote Muur te doen vallen en de weg naar het koele noorden te openen. Maar Var en zijn mannen hebben niet gerekend op de Buigmoeder, een wezen dat gevoelens kan vervormen. Al snel weet niemand meer wat echt of nep is. Verzetsstrijders veranderen in gehoorzame schapen, relaties worden onder druk gezet en het duurt niet lang of Var ziet langzaamaan zijn plan in duigen vallen. De Vlaamse An Janssens (1983) won in 2013 met haar verhaal Drakenkoningin de eerste Luitingh Fantasy & MagicTales Schrijfwedstrijd. Dit boek, Drakentovenaar, is het vervolg op dat verhaal. Naast haar werk als business analist in de IT toert An graag op de motor door vreemde landen om inspiratie op te doen voor nieuwe verhalen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
An Janssens
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024564750
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1306125 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
269

Beschrijving

An Janssens, Drakentovenaar

In een wereld zo heet dat leven enkel diep in de bergen mogelijk is, zitten mensen en tovenaars al zevenhonderd jaar lang opgesloten in een gigantische grottenstad. In deze smeltpot groeit de jonge Var op als zoon van een rebellenleider. Zijn hele leven werkt hij toe naar één doel: de tovenaarsprinses ontvoeren uit haar kasteel en zo de koninklijke familie onder druk zetten om de Grote Muur te doen vallen en de weg naar het koele noorden te openen.

Maar Var en zijn mannen hebben niet gerekend op de Buigmoeder, een wezen dat gevoelens kan vervormen. Al snel weet niemand meer wat echt of nep is. Verzetsstrijders veranderen in gehoorzame schapen, relaties worden onder druk gezet en het duurt niet lang of Var ziet langzaamaan zijn plan in duigen vallen.

De Vlaamse An Janssens (1983) won in 2013 met haar verhaal Drakenkoningin de eerste Luitingh Fantasy & MagicTales Schrijfwedstrijd. Dit boek, Drakentovenaar, is het vervolg op dat verhaal. Naast haar werk als business analist in de IT toert An graag op de motor door vreemde landen om inspiratie op te doen voor nieuwe verhalen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
An Janssens
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024564750
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1306125 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
269

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99