Doorgeschoten (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Mirjam Mous

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Beng, beng! Er vlogen gaten in de deur, die ineens van bladerdeeg leek. Meneer Williams dook opzij naar de grond. Ze schieten echt, dacht Janna. Er kwam een groot zwart gat in haar hersens dat alle gedachten opzoog. Haar ogen registreerden dat de broekspijp van meneer Williams langzaam rood werd, maar het drong nauwelijks tot haar door wat dat betekende. 'Liggen,' kreunde Williams. 'Hij heeft een wapen.' Janna liet zich op haar knieën vallen. Ergens besefte ze dat het pijn deed, toch voelde ze amper iets. Ze duwde haar tafel om en verschool zich erachter, hem ondertussen meezeulend naar het achterste hoekje van de klas. Vallende tafels, schrapende geluiden. Niemand liep, iedereen kroop. Als je je maar zo klein mogelijk maakte, werd je misschien wel onzichtbaar. De meeste leerlingen zochten dekking in de hoek bij het raam. Hun gezichten verschrompelden tot het alleen nog ogen waren. De Nederlandse Janna gaat voor een jaar in de Verenigde Staten wonen. Op de Twinstone High School is alles nieuw en veelbelovend. Ze ontmoet Eloy, die als een egel zijn stekels opzet, raspaardje Cassie, en Bud, een jongen die engelen op de muur schildert. Alles lijkt fantastisch, tot de dag waarop twee leerlingen gewapend naar school gaan om daar een bloedbad aan te richten... Een indringende jeugdroman, gebaseerd op de schietpartij op Columbine High School in 1999.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mirjam Mous
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000306848
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
733636 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Beng, beng! Er vlogen gaten in de deur, die ineens van bladerdeeg leek. Meneer Williams dook opzij naar de grond. Ze schieten echt, dacht Janna. Er kwam een groot zwart gat in haar hersens dat alle gedachten opzoog. Haar ogen registreerden dat de broekspijp van meneer Williams langzaam rood werd, maar het drong nauwelijks tot haar door wat dat betekende.
'Liggen,' kreunde Williams. 'Hij heeft een wapen.'
Janna liet zich op haar knieën vallen. Ergens besefte ze dat het pijn deed, toch voelde ze amper iets. Ze duwde haar tafel om en verschool zich erachter, hem ondertussen meezeulend naar het achterste hoekje van de klas. Vallende tafels, schrapende geluiden. Niemand liep, iedereen kroop. Als je je maar zo klein mogelijk maakte, werd je misschien wel onzichtbaar. De meeste leerlingen zochten dekking in de hoek bij het raam. Hun gezichten verschrompelden tot het alleen nog ogen waren.

De Nederlandse Janna gaat voor een jaar in de Verenigde Staten wonen. Op de Twinstone High School is alles nieuw en veelbelovend. Ze ontmoet Eloy, die als een egel zijn stekels opzet, raspaardje Cassie, en Bud, een jongen die engelen op de muur schildert. Alles lijkt fantastisch, tot de dag waarop twee leerlingen gewapend naar school gaan om daar een bloedbad aan te richten... Een indringende jeugdroman, gebaseerd op de schietpartij op Columbine High School in 1999.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mirjam Mous
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000306848
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
733636 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99