Donkere Toren (e-Book)

€ 12,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Stephen King

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stephen King, De Donkere Toren 7 - De Donkere Toren De Donkere Toren is Stephen Kings onbetwiste meesterwerk en een van de grootste epische successen van de afgelopen dertig jaar. Een aangrijpende en spannende saga die een miljoenenpubliek heeft gevonden en nog steeds nieuwe lezers trekt. Hoofdpersoon in dit magnum opus is Roland van Gilead, scherpschutter, zoeker naar de waarheid, avonturier en vogelvrijverklaarde. Volg Roland in deze moderne versie van de graallegende op zijn speurtocht naar het brandpunt van ruimte en tijd dat bekendstaat als de Donkere Toren. Het begin van het einde... Rolands ka-tet is nog intact, hoewel verspreid in tijd en ruimte. Susannah is in groot gevaar in Donderslag, Jake en pater Callahan zijn met getrokken wapens een restaurant in New York binnengevallen en Roland en Eddie zitten vast in het Maine van 1977 in de belangrijkste van alle werelden. De Donkere Toren is het slot van de monumentale Donkere Toren-cyclus. Deze saga is Stephen Kings versie van de graallegende, gesitueerd in werelden die op fascinerende wijze anders zijn dan de onze en toch raadselachtig bekend aandoen. `Stephen King is een regelrecht fenomeen.' De Morgen `Stephen King is een meester in de psychologie van het verlangen, van angst. Bram Dehouck, tweevoudig Gouden Strop-winnaar `Het is fantasy, western, gothic en fascinerende literatuur ineen. de Volkskrant

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stephen King
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024559886
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
2860451 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
719

Beschrijving

Stephen King, De Donkere Toren 7 - De Donkere Toren

De Donkere Toren is Stephen Kings onbetwiste meesterwerk en een van de grootste epische successen van de afgelopen dertig jaar. Een aangrijpende en spannende saga die een miljoenenpubliek heeft gevonden en nog steeds nieuwe lezers trekt.

Hoofdpersoon in dit magnum opus is Roland van Gilead, scherpschutter, zoeker naar de waarheid, avonturier en vogelvrijverklaarde. Volg Roland in deze moderne versie van de graallegende op zijn speurtocht naar het brandpunt van ruimte en tijd dat bekendstaat als de Donkere Toren.

Het begin van het einde...

Rolands ka-tet is nog intact, hoewel verspreid in tijd en ruimte. Susannah is in groot gevaar in Donderslag, Jake en pater Callahan zijn met getrokken wapens een restaurant in New York binnengevallen en Roland en Eddie zitten vast in het Maine van 1977 in de belangrijkste van alle werelden.

De Donkere Toren is het slot van de monumentale Donkere Toren-cyclus. Deze saga is Stephen Kings versie van de graallegende, gesitueerd in werelden die op fascinerende wijze anders zijn dan de onze en toch raadselachtig bekend aandoen.

`Stephen King is een regelrecht fenomeen.' De Morgen

`Stephen King is een meester in de psychologie van het verlangen, van angst. Bram Dehouck, tweevoudig Gouden Strop-winnaar

`Het is fantasy, western, gothic en fascinerende literatuur ineen. de Volkskrant

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stephen King
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024559886
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
2860451 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
719

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99