Doe-Boek

Prijs € 26,95

Uitverkocht

M. de Valck

Hardback | Oktober 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In vakblad Kinderopvang waren jarenlang de Doekaarten van Marianne de Valck te vinden, eerst als losse kaart, later opgenomen in het blad. Nu zijn deze kaarten gebundeld in dit handige Doe-boek. Gerangschikt op leeftijd en aangevuld met dertig nieuwe activiteiten en een inleiding per leeftijdscategorie. De speelideeën in het Doe-boek dagen uit en maken nieuwsgierig. Volop inspiratie voor professionals die werken met kinderen van nul tot vier jaar! Door de grote variatie in de ideeën komen de belangrijkste facetten van de ontwikkeling van kinderen aan bod. Marianne de Valck werkt volgens de 'schijf van vijf', waarbij kinderen creatief , constructief , cognitief, sociaal en motorisch bezig zijn. En bovenal met plezier! Marianne de Valck is speeldeskundige. Zij schreef een aantal boeken, geeft workshops en heeft haar eigen adviesbureau Spelen en Speelgoed (www.speelgoedadvies.nl). Ben Schoonhein is een veelzijdig illustrator. Hij maakt illustraties en cartoons voor tijdschriften en boeken (www.benschoonhein.nl). Het Doe-boek is nummer drie in de serie KinderopvangPraktijk, een initiatief van vakblad Kinderopvang. Eerder verschenen: Wat gaan we doen? En Spelenderwijs bewegen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. de Valck
Uitgever
Reed business
ISBN
9789035230279
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

In vakblad Kinderopvang waren jarenlang de Doekaarten van Marianne de Valck te vinden, eerst als losse kaart, later opgenomen in het blad. Nu zijn deze kaarten gebundeld in dit handige Doe-boek. Gerangschikt op leeftijd en aangevuld met dertig nieuwe activiteiten en een inleiding per leeftijdscategorie.

De speelideeën in het Doe-boek dagen uit en maken nieuwsgierig. Volop inspiratie voor professionals die werken met kinderen van nul tot vier jaar! Door de grote variatie in de ideeën komen de belangrijkste facetten van de ontwikkeling van kinderen aan bod.
Marianne de Valck werkt volgens de 'schijf van vijf', waarbij kinderen creatief , constructief , cognitief, sociaal en motorisch bezig zijn. En bovenal met plezier!

Marianne de Valck is speeldeskundige. Zij schreef een aantal boeken, geeft workshops en heeft haar eigen adviesbureau Spelen en Speelgoed (www.speelgoedadvies.nl).
Ben Schoonhein is een veelzijdig illustrator. Hij maakt illustraties en cartoons voor tijdschriften en boeken (www.benschoonhein.nl).

Het Doe-boek is nummer drie in de serie KinderopvangPraktijk, een initiatief van vakblad Kinderopvang.
Eerder verschenen: Wat gaan we doen? En Spelenderwijs bewegen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. de Valck
Uitgever
Reed business
ISBN
9789035230279
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99