Dochter van het moeras (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Karen Dionne

EPUB met digitaal watermerk | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dochter van het moeras’ (The Marsh King’s Daughter) van Karen Dionne is een thriller die geassocieerd kan worden met de film ‘Nell’ en het boek ‘Kamer’ (Room) van Emma Donoghue.‘Als je slechts één thriller per jaar leest, zorg dan dat het deze is. Sensationeel!’ -Clare MackintoshHelena’s moeder is als tiener ontvoerd en in een afgelegen hut diep in het moerasgebied bij Michigan vastgehouden. Geen elektriciteit of stromend water, geen mensen in de buurt. Helena, die twee jaar later geboren werd, hield van het leven daar: jagen, vissen, één zijn met de natuur. Ondanks haar vaders temperament en vaak brute gedrag, hield ze van hem. Tot het moment dat ze ontdekte hoe wreed hij werkelijk was.Twintig jaar later heeft Helena een stabiel leven opgebouwd. Maar dan ontsnapt haar vader uit de gevangenis. Hij houdt zich waarschijnlijk schuil in het moerasgebied dat hij als geen ander kent. De politie zet een grote klopjacht in, maar Helena weet dat die geen schijn van kans maakt. Zij is de enige die haar vader kan vinden, want zij heeft de geheimen van het moerasgebied juist van hém geleerd.‘Wat een geweldig boek. Prachtig van taal en setting en onwaarschijnlijk spannend!’- Karin Slaughter Karen Dionne woonde jarenlang met haar man en kind in de wildernis van Upper Peninsula, Michigan, waar zij zichzelf ‘de wetten van de wildernis’ leerden. Tegenwoordig woont en werkt ze in Detroit. De filmrechten voor Dochter van het moeras zijn reeds verkocht.‘Dochter van het moeras is een indrukwekkend thrillerdebuut. Een aanrader!’- Lee Child

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karen Dionne
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026142420
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2018
Bestandsgrootte
1452674 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
249

Beschrijving

Dochter van het moeras’ (The Marsh King’s Daughter) van Karen Dionne is een thriller die geassocieerd kan worden met de film ‘Nell’ en het boek ‘Kamer’ (Room) van Emma Donoghue.

‘Als je slechts één thriller per jaar leest, zorg dan dat het deze is. Sensationeel!’ -Clare Mackintosh

Helena’s moeder is als tiener ontvoerd en in een afgelegen hut diep in het moerasgebied bij Michigan vastgehouden. Geen elektriciteit of stromend water, geen mensen in de buurt. Helena, die twee jaar later geboren werd, hield van het leven daar: jagen, vissen, één zijn met de natuur. Ondanks haar vaders temperament en vaak brute gedrag, hield ze van hem. Tot het moment dat ze ontdekte hoe wreed hij werkelijk was.

Twintig jaar later heeft Helena een stabiel leven opgebouwd. Maar dan ontsnapt haar vader uit de gevangenis. Hij houdt zich waarschijnlijk schuil in het moerasgebied dat hij als geen ander kent. De politie zet een grote klopjacht in, maar Helena weet dat die geen schijn van kans maakt. Zij is de enige die haar vader kan vinden, want zij heeft de geheimen van het moerasgebied juist van hém geleerd.

‘Wat een geweldig boek. Prachtig van taal en setting en onwaarschijnlijk spannend!’- Karin Slaughter

Karen Dionne woonde jarenlang met haar man en kind in de wildernis van Upper Peninsula, Michigan, waar zij zichzelf ‘de wetten van de wildernis’ leerden. Tegenwoordig woont en werkt ze in Detroit. De filmrechten voor Dochter van het moeras zijn reeds verkocht.

‘Dochter van het moeras is een indrukwekkend thrillerdebuut. Een aanrader!’- Lee Child

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karen Dionne
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026142420
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2018
Bestandsgrootte
1452674 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
249

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99