DIT. Do it together

22 DIY/DIT designs. Bali Backyard Building

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Dennis Storm

Hardback | Oktober 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Dit boek is geen verzameling bouwtekeningen, het is een argument om op te staan en aan de slag te gaan. Moeder Aarde heeft ons handen gegeven, niet om op de bank te zitten met een afstandsbediening in de hand, starend naar een kutsoap, maar om te creëren! Sta op en maak iets. Ga aan de slag. Ontwerp, bouw, maak fouten, leer, bouw opnieuw en daag jezelf uit. Laat je creativiteit uit zijn kooi, maak aanspraak op die verstopte krachten en talenten in je lijf en geef je handen wat te doen.' (Dennis Storm) Met het succesvolle Weg ermee heeft Dennis Storm duizenden geïnspireerd minimalistisch te leven. Nu neemt Dennis Storm ons mee in het volgende avontuur, het creëren van je eigen omgeving met stukken die je tijd en aandacht waard zijn. We kunnen veel meer dan we denken als we er maar tijd voor maken. Bovendien… we hoeven niet alles zelf te kunnen. Waarom Do it yourself als je juist kunt samenwerken met anderen? Do it together! Op Bali heeft Dennis Storm 22 meubels en items gemaakt door samenwerkingen te zoeken met lokale hobbyisten en vakmannen. Sommige projecten in het boek zijn laagdrempelig (DIY), voor andere zijn meer dan twee handen nodig (DIT). Maar alles is uitvoerbaar als je er maar tijd en ruimte voor maakt en als je aanklopt bij mensen die een vaardigheid beheersen die jij misschien (nog) niet in je vingers hebt. En het leuke is, dat kan jij met dit boek zelf thuis ook. Een creatieve wereld gaat voor je open zodra je niet enkel je eigen talenten maar ook die van je buren, vrienden en familie aanspreekt. Dennis Storm was jarenlang programmamaker en presentator van verschillende reisprogramma’s. Hij is een groot liefhebber van design en architectuur en heeft een passie voor minimalisme.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dennis Storm
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000367764
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

'Dit boek is geen verzameling bouwtekeningen, het is een argument om op te staan en aan de slag te gaan. Moeder Aarde heeft ons handen gegeven, niet om op de bank te zitten met een afstandsbediening in de hand, starend naar een kutsoap, maar om te creëren! Sta op en maak iets. Ga aan de slag. Ontwerp, bouw, maak fouten, leer, bouw opnieuw en daag jezelf uit. Laat je creativiteit uit zijn kooi, maak aanspraak op die verstopte krachten en talenten in je lijf en geef je handen wat te doen.' (Dennis Storm)

Met het succesvolle Weg ermee heeft Dennis Storm duizenden geïnspireerd minimalistisch te leven. Nu neemt Dennis Storm ons mee in het volgende avontuur, het creëren van je eigen omgeving met stukken die je tijd en aandacht waard zijn. We kunnen veel meer dan we denken als we er maar tijd voor maken. Bovendien… we hoeven niet alles zelf te kunnen. Waarom Do it yourself als je juist kunt samenwerken met anderen? Do it together!

Op Bali heeft Dennis Storm 22 meubels en items gemaakt door samenwerkingen te zoeken met lokale hobbyisten en vakmannen. Sommige projecten in het boek zijn laagdrempelig (DIY), voor andere zijn meer dan twee handen nodig (DIT). Maar alles is uitvoerbaar als je er maar tijd en ruimte voor maakt en als je aanklopt bij mensen die een vaardigheid beheersen die jij misschien (nog) niet in je vingers hebt. En het leuke is, dat kan jij met dit boek zelf thuis ook. Een creatieve wereld gaat voor je open zodra je niet enkel je eigen talenten maar ook die van je buren, vrienden en familie aanspreekt.

Dennis Storm was jarenlang programmamaker en presentator van verschillende reisprogramma’s. Hij is een groot liefhebber van design en architectuur en heeft een passie voor minimalisme.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dennis Storm
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000367764
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99