Digitale fotografie Licht en belichting

techniek en praktiojk voor binnen en buiten

Prijs € 20,95

Uitverkocht

Kees Krick

Paperback | December 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Toch draait het bij fotograferen niet alleen om de hoeveelheid licht. Ook de richting waaruit het komt, de soort lichtbron en de lichtverdeling tussen onderwerp en omgeving bepalen hoe een foto eruit komt te zien. Dat geldt zowel voor de belichting als voor de kleurweergave. Elk licht heeft zo zijn eigen sfeer en de kunst is om het met je camera te vangen.De eerste stap op weg naar prachtige foto's is het herkennen van het alsmaar veranderende licht. Ook is van belang dat je begrijpt hoe een camera op het aanwezige licht reageert en wat je moet doen om het maximale uit je toestel te halen. Dit boek gaat in op de technische aspecten van dit onderwerp en helpt je betere foto's te maken, zowel binnen als buiten én in de studio. De prachtige voorbeeldfoto's kunnen je daarbij helpen!In dit boek- Heldere uitleg van basisbegrippen en gevorderde belichtingstechnieken- Het bestaande licht zo goed mogelijk leren herkennen en benutten- Flitsers, studiolicht, reflectieschermen en diffusieschermen inzetten- Professionele lichtopstellingen van belichtingsexperts- Kleurweergave en belichting van je foto's optimaliseren met Adobe PhotoshopOver de auteurKees Krick werkt als freelance schrijver en fotograaf via zijn bedrijf Kees Krick Media. Hij schrijft voor diverse fotografie- en computerbladen en bedrijven. Eerder verscheen van hem in deze serie een boek over kinderfotografie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kees Krick
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043021432
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Toch draait het bij fotograferen niet alleen om de hoeveelheid licht. Ook de richting waaruit het komt, de soort lichtbron en de lichtverdeling tussen onderwerp en omgeving bepalen hoe een foto eruit komt te zien. Dat geldt zowel voor de belichting als voor de kleurweergave. Elk licht heeft zo zijn eigen sfeer en de kunst is om het met je camera te vangen.

De eerste stap op weg naar prachtige foto's is het herkennen van het alsmaar veranderende licht. Ook is van belang dat je begrijpt hoe een camera op het aanwezige licht reageert en wat je moet doen om het maximale uit je toestel te halen. Dit boek gaat in op de technische aspecten van dit onderwerp en helpt je betere foto's te maken, zowel binnen als buiten én in de studio. De prachtige voorbeeldfoto's kunnen je daarbij helpen!


In dit boek

- Heldere uitleg van basisbegrippen en gevorderde belichtingstechnieken
- Het bestaande licht zo goed mogelijk leren herkennen en benutten
- Flitsers, studiolicht, reflectieschermen en diffusieschermen inzetten
- Professionele lichtopstellingen van belichtingsexperts
- Kleurweergave en belichting van je foto's optimaliseren met Adobe Photoshop


Over de auteur

Kees Krick werkt als freelance schrijver en fotograaf via zijn bedrijf Kees Krick Media. Hij schrijft voor diverse fotografie- en computerbladen en bedrijven. Eerder verscheen van hem in deze serie een boek over kinderfotografie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kees Krick
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043021432
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99