De Wolf van Nederland

Prijs € 27,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Max Pam

Paperback | April 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In 2015 liep bij Drenthe de eerste wolf Nederland binnen. Niet lang daarna werd voor het eerst in Nederland een wolf aangereden. Sindsdien gebeurt dat regelmatig, zoals onlangs nog bij Planken Wambuis. Maar de wolf laat zich niet meer verjagen van wat eens zijn territorium was – zeer tot genoegen van natuurliefhebbers, maar zeer tot ongenoegen van schapenhouders, die hun land afbakenden met hekken. In dit boek staat de wolf symbool voor alles wat zich de laatste twintig jaar in Nederland heeft afgespeeld en waarover Max Pam in deze bundel zijn licht laat schijnen.In De wolf van Nederland is een selectie gebundeld uit de beste columns die Max Pam de afgelopen twintig jaar heeft geschreven voor onder meer de Volkskrant, Het Parool, HP/De Tijd en Buitenhof, aangevuld met langere beschouwingen.Behalve schrijver, journalist en programmamaker is Max Pam (1946) al decennialang de meest veelzijdige columnist van Nederland. Zijn stijl is het best te omschrijven als verwonderd observeren, kritisch analyseren en genadeloos exposeren. Het blootleggen van hypocrisie, onnozelheid, onbekwaamheid en kwaadwillendheid is een rode draad in zijn werk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Max Pam
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044650563
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
456

Beschrijving

In 2015 liep bij Drenthe de eerste wolf Nederland binnen. Niet lang daarna werd voor het eerst in Nederland een wolf aangereden. Sindsdien gebeurt dat regelmatig, zoals onlangs nog bij Planken Wambuis. Maar de wolf laat zich niet meer verjagen van wat eens zijn territorium was – zeer tot genoegen van natuurliefhebbers, maar zeer tot ongenoegen van schapenhouders, die hun land afbakenden met hekken. In dit boek staat de wolf symbool voor alles wat zich de laatste twintig jaar in Nederland heeft afgespeeld en waarover Max Pam in deze bundel zijn licht laat schijnen.
In De wolf van Nederland is een selectie gebundeld uit de beste columns die Max Pam de afgelopen twintig jaar heeft geschreven voor onder meer de Volkskrant, Het Parool, HP/De Tijd en Buitenhof, aangevuld met langere beschouwingen.
Behalve schrijver, journalist en programmamaker is Max Pam (1946) al decennialang de meest veelzijdige columnist van Nederland. Zijn stijl is het best te omschrijven als verwonderd observeren, kritisch analyseren en genadeloos exposeren. Het blootleggen van hypocrisie, onnozelheid, onbekwaamheid en kwaadwillendheid is een rode draad in zijn werk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Max Pam
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044650563
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
456

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99