De weg naar vrijheid

de dynamiek van jouw groei

Prijs € 18,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Willem Jan van de Wetering

Paperback | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vrijheid heeft niets te maken met arm of rijk of met regeringen. Vrijheid is jóuw beleving. Vrijheid zit in jezelf. Vrijheid is kunnen doen wat je wilt omdat jij dat wilt, genieten van wat het leven te bieden heeft, je beperkingen onder ogen zien en eraan werken, openstaan voor wat zich aandient, liefde kunnen geven en ontvangen. Vrijheid is jezelf kunnen zijn, onder alle omstandigheden!Dit boek bevat een geweldig cadeau: De Weg naar Vrijheid en de Kernverlangens. Het model 'De Weg naar Vrijheid' is mijn belangrijkste ontdekking. Het is de weg die een kind loopt van geboorte naar volwassenheid. Vanuit de volwassenheid (21 jaar) begint de weg opnieuw, tot 42 jaar. Daarna start hij opnieuw tot 63 jaar en vervolgens naar 84 jaar om door te gaan tot 105 jaar. Dit is zo mooi om te ervaren! Want als er een stap beschadigd is in je kind-periode, is het logisch dat andere stappen beschadigd kunnen raken en dat je er de rest van je leven tegenaan blijft lopen.De twaalf Kernverlangens zijn de basisbehoeften van een kind. Die twaalf Kernverlangens horen we te ontvangen van onze ouders. Maar als onze ouders deze niet alle twaalf hebben geleerd, kunnen ze die dus ook niet doorgeven. Het gevolg is dat jij twee, drie of vier Kernverlangens niet ontvangt. Je gaat ze dan zoeken bij anderen, die jou de ontbrekende stukken moeten geven. Door de Weg naar Vrijheid en de Kernverlangens te helen, stopt het zoeken en voel je je compleet. Dan ben je vrij om de keuzes te maken die je wilt maken en jouw pad te volgen op weg naar zelfrealisatie.Op de weg die zich voor jou gaat ontvouwen, ontdek je welke beperkingen er op je pad naar werkelijke vrijheid liggen. Je ontdekt ook welke beschadigingen zijn ontstaan op de ontwikkelingsstappen naar de Weg naar Vrijheid en de Kernverlangens. Wat in dit boek beschreven staat, moet je vooral dóen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willem Jan van de Wetering
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055993208
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Vrijheid heeft niets te maken met arm of rijk of met regeringen. Vrijheid is jóuw beleving. Vrijheid zit in jezelf. Vrijheid is kunnen doen wat je wilt omdat jij dat wilt, genieten van wat het leven te bieden heeft, je beperkingen onder ogen zien en eraan werken, openstaan voor wat zich aandient, liefde kunnen geven en ontvangen. Vrijheid is jezelf kunnen zijn, onder alle omstandigheden!
Dit boek bevat een geweldig cadeau: De Weg naar Vrijheid en de Kernverlangens. Het model 'De Weg naar Vrijheid' is mijn belangrijkste ontdekking. Het is de weg die een kind loopt van geboorte naar volwassenheid. Vanuit de volwassenheid (21 jaar) begint de weg opnieuw, tot 42 jaar. Daarna start hij opnieuw tot 63 jaar en vervolgens naar 84 jaar om door te gaan tot 105 jaar. Dit is zo mooi om te ervaren! Want als er een stap beschadigd is in je kind-periode, is het logisch dat andere stappen beschadigd kunnen raken en dat je er de rest van je leven tegenaan blijft lopen.
De twaalf Kernverlangens zijn de basisbehoeften van een kind. Die twaalf Kernverlangens horen we te ontvangen van onze ouders. Maar als onze ouders deze niet alle twaalf hebben geleerd, kunnen ze die dus ook niet doorgeven. Het gevolg is dat jij twee, drie of vier Kernverlangens niet ontvangt. Je gaat ze dan zoeken bij anderen, die jou de ontbrekende stukken moeten geven. Door de Weg naar Vrijheid en de Kernverlangens te helen, stopt het zoeken en voel je je compleet. Dan ben je vrij om de keuzes te maken die je wilt maken en jouw pad te volgen op weg naar zelfrealisatie.
Op de weg die zich voor jou gaat ontvouwen, ontdek je welke beperkingen er op je pad naar werkelijke vrijheid liggen. Je ontdekt ook welke beschadigingen zijn ontstaan op de ontwikkelingsstappen naar de Weg naar Vrijheid en de Kernverlangens. Wat in dit boek beschreven staat, moet je vooral dóen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willem Jan van de Wetering
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055993208
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99