De verpleegkundige als zorgverlener

Prijs € 55,50

Uitverkocht

Tineke Schoot, Saskia Danen-de Vries, Jan Pool, Eline bij de Vaate

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het kwalificatiedocument 'Met het oog op de toekomst' zijn vijf beroepsrollen gedefinieerd voor de ho-verpleegkundige. ThiemeMeulenhoff heeft aansluitend hierop de vijfdelige reeks 'De verpleegkundige als...' ontwikkeld. Per deel worden de kerntaken en beroepscompetenties van een specifieke rol behandeld voorzien van talloze voorbeelden en veel achtergrondinformatie. Recent zijn 'De verpleegkundige als coach' en 'De verpleegkundige als organisator' herzien, zodat de serie weer helemaal actueel is.De serie bestaat uit:*De verpleegkundige als beroepsbeoefenaar*De verpleegkundige als coach *De verpleegkundige als ontwerper*De verpleegkundige als organisator*De verpleegkundige als zorgverlenerDe verpleegkundige als zorgverlener behandelt het meest basale aspect van de beroepsuitoefening: het methodisch directe zorg geven aan zorgvragers.*Actuele kennisbron*Kerntaken en beroepscompetenties afgedekt*Talloze praktijkvoorbeelden*Veel achtergrondinformatieDe verpleegkundige als zorgverlener gaat over het meest basale aspect van de beroepsuitoefening: het methodisch directe zorg geven aan zorgvragers. Het boek behandelt nieuwe zorgconcepten ten aanzien van zorg waarin de dialoog met de patiënt centraal staat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tineke Schoot, Saskia Danen-de Vries, Jan Pool, Eline bij de Vaate
Uitgever
ThiemeMeulenhoff bv
ISBN
9789006952384
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In het kwalificatiedocument 'Met het oog op de toekomst' zijn vijf beroepsrollen gedefinieerd voor de ho-verpleegkundige. ThiemeMeulenhoff heeft aansluitend hierop de vijfdelige reeks 'De verpleegkundige als...' ontwikkeld. Per deel worden de kerntaken en beroepscompetenties van een specifieke rol behandeld voorzien van talloze voorbeelden en veel achtergrondinformatie. Recent zijn 'De verpleegkundige als coach' en 'De verpleegkundige als organisator' herzien, zodat de serie weer helemaal actueel is.

De serie bestaat uit:

*De verpleegkundige als beroepsbeoefenaar
*De verpleegkundige als coach
*De verpleegkundige als ontwerper
*De verpleegkundige als organisator
*De verpleegkundige als zorgverlener
De verpleegkundige als zorgverlener behandelt het meest basale aspect van de beroepsuitoefening: het methodisch directe zorg geven aan zorgvragers.

*Actuele kennisbron
*Kerntaken en beroepscompetenties afgedekt
*Talloze praktijkvoorbeelden
*Veel achtergrondinformatie

De verpleegkundige als zorgverlener gaat over het meest basale aspect van de beroepsuitoefening: het methodisch directe zorg geven aan zorgvragers. Het boek behandelt nieuwe zorgconcepten ten aanzien van zorg waarin de dialoog met de patiënt centraal staat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tineke Schoot, Saskia Danen-de Vries, Jan Pool, Eline bij de Vaate
Uitgever
ThiemeMeulenhoff bv
ISBN
9789006952384
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99