De Verhalenvrouw

de bron van alle levensverhalen

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Patty Harpenau

Paperback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Elk mens leeft een levensecht verhaal. En weet je wat zo verwonderlijk is? Een verhalenlijn werkt zo'n beetje als een TomTom: als je ergens naar rechts afslaat dan navigeert het leven met je mee en kijk je recht in de ogen van een nieuw verhaal.Natuurlijk ken je het verhaal van je geschiedenis, maar heb je ook het verhaal van je toekomst geschreven? Dat is belangrijk want het schrijven van wie je wilt zijn is een regelrechte daad van creatie... zodat de navigatie van je ziel nieuwe wegen kan zoeken.En wie kan je dit beter leren dan de Verhalenvrouw? Laat je betoveren door haar inspirerende verhalen en sprookjes. Reis met haar mee naar de verborgen wereld van de Zielendief, laat je hart verwarmen door de levensmelodie van de troubadour en ontdek de eeuwige bibliotheek waar in het zielenarchief elk levensverhaal bewaard blijft.Geniet van haar verhalen over leven, liefde, de hemel, de illusie van de dood en de weg naar het geluk. Toe maar... reis rustig met haar mee want onderweg leert zij je de codes van liefde en inspiratie en wie weet schrijf je aan het einde van het boek jouw nieuwe levensverhaal.Wie de Verhalenvrouw is? Ooit woonde er in elk dorp een Verhalenvrouw. Ze bewaakte de levensverhalen van alle mensen. Zij is de El Duende, de innerlijke woordenwind en met haar codes van liefde en inspiratie is zij de bron van elk levensverhaal.Patty Harpenau is auteur van de internationale bestseller The Life Codes.Over De Verhalenvrouw: 'Als jij je levensverhaal begint te vertellen dan waait vast onverwachts de wind van inspiratie door je ziel en ontmoet je de Verhalenvrouw. Begin maar met vertellen... ze heeft op je gewacht.'

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patty Harpenau
Uitgever
DATO
ISBN
9789462262096
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Elk mens leeft een levensecht verhaal. En weet je wat zo verwonderlijk is? Een verhalenlijn werkt zo'n beetje als een TomTom: als je ergens naar rechts afslaat dan navigeert het leven met je mee en kijk je recht in de ogen van een nieuw verhaal.

Natuurlijk ken je het verhaal van je geschiedenis, maar heb je ook het verhaal van je toekomst geschreven? Dat is belangrijk want het schrijven van wie je wilt zijn is een regelrechte daad van creatie... zodat de navigatie van je ziel nieuwe wegen kan zoeken.

En wie kan je dit beter leren dan de Verhalenvrouw? Laat je betoveren door haar inspirerende verhalen en sprookjes. Reis met haar mee naar de verborgen wereld van de Zielendief, laat je hart verwarmen door de levensmelodie van de troubadour en ontdek de eeuwige bibliotheek waar in het zielenarchief elk levensverhaal bewaard blijft.

Geniet van haar verhalen over leven, liefde, de hemel, de illusie van de dood en de weg naar het geluk. Toe maar... reis rustig met haar mee want onderweg leert zij je de codes van liefde en inspiratie en wie weet schrijf je aan het einde van het boek jouw nieuwe levensverhaal.

Wie de Verhalenvrouw is? Ooit woonde er in elk dorp een Verhalenvrouw. Ze bewaakte de levensverhalen van alle mensen. Zij is de El Duende, de innerlijke woordenwind en met haar codes van liefde en inspiratie is zij de bron van elk levensverhaal.

Patty Harpenau is auteur van de internationale bestseller The Life Codes.
Over De Verhalenvrouw: 'Als jij je levensverhaal begint te vertellen dan waait vast onverwachts de wind van inspiratie door je ziel en ontmoet je de Verhalenvrouw. Begin maar met vertellen... ze heeft op je gewacht.'

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patty Harpenau
Uitgever
DATO
ISBN
9789462262096
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99