De talentcoach

hoe signaleer en ontwikkel je talenten in organisaties

Prijs € 45,65

Niet beschikbaar

Jan van Zwieten, Karin Legemate, Alain Goudsmet, Koen Gonnissen

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor het Mentally Fit Institute draait alles om de begrippen energie en performance. Afkomstig uit de sport passen wij in het bedrijfsleven toe wat wij al die jaren zelf hebben ervaren. Energie voor het individu, voor het team en voor de organisatie.Wij doen dit met de holistische benadering van de ontwikkeling op vier assen. De eerste drie zijn onze basis:* De IQ-as staat voor kennis, kunde en vaardigheid.* De EQ-as staat voor hoe we omgaan met anderen, binnen een team en in de organisatie.* De FQ-as staat voor de fysieke component.Hoe en waarom we deze drie assen inzetten, wordt verklaard op de SQ-as, de zingeving. Wie ben je, wat zijn je waarden en normen, wat is je passie, waar wil je heen? Bij talentontwikkeling moeten we naar alle vier deze assen kijken. Alleen zo kan een organisatie het beste uit alle mensen halen. Hoe je die talenten ontwikkelt en welke tools je daarbij kunt gebruiken, daarover gaat dit boek.De auteurs hebben allemaal hun sporen verdiend in de sport en de wetenschap. Als partner en expert voor het Mentally Fit Institute dragen zij hun kennis verder uit naar het bedrijfsleven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan van Zwieten, Karin Legemate, Alain Goudsmet, Koen Gonnissen
Uitgever
Vakmedianet
ISBN
9789462760134
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Voor het Mentally Fit Institute draait alles om de begrippen energie en performance. Afkomstig uit de sport passen wij in het bedrijfsleven toe wat wij al die jaren zelf hebben ervaren. Energie voor het individu, voor het team en voor de organisatie.

Wij doen dit met de holistische benadering van de ontwikkeling op vier assen. De eerste drie zijn onze basis:

* De IQ-as staat voor kennis, kunde en vaardigheid.
* De EQ-as staat voor hoe we omgaan met anderen, binnen een team en in de organisatie.
* De FQ-as staat voor de fysieke component.

Hoe en waarom we deze drie assen inzetten, wordt verklaard op de SQ-as, de zingeving. Wie ben je, wat zijn je waarden en normen, wat is je passie, waar wil je heen? Bij talentontwikkeling moeten we naar alle vier deze assen kijken. Alleen zo kan een organisatie het beste uit alle mensen halen. Hoe je die talenten ontwikkelt en welke tools je daarbij kunt gebruiken, daarover gaat dit boek.

De auteurs hebben allemaal hun sporen verdiend in de sport en de wetenschap. Als partner en expert voor het Mentally Fit Institute dragen zij hun kennis verder uit naar het bedrijfsleven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan van Zwieten, Karin Legemate, Alain Goudsmet, Koen Gonnissen
Uitgever
Vakmedianet
ISBN
9789462760134
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99