De symboolmongool

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Jeroen Matheï

Paperback | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Van alle groezelige plaatsen die hij had kunnen uitkiezen, had deze toch de meeste klasse. Het was zowaar niet klein, en er kwam genoeg volk om te praten zonder op te vallen, maar niet genoeg opdat een toevallige of minder toevallige luistervink zich tussen de gasten zou kunnen verstoppen. De schemerlichten waren bovendien niet sterk genoeg om het gelaat van iemand anders te herkennen, tenzij van dichtbij en na enige gewenning aan het halfduister.""Zo meta" - E. Kant"Stop met ons te mailen voor een citaat" - Knack"Hiervoor ben ik gestorven" - J. Christus"Te moeilijk" - James Joyce"Er zijn toch zoveel mongolen op de wereld." Dat denken we allemaal weleens, en ook de auteur is bekend met deze frustratie. 'De symboolmongool' is een collectie verhalen over mensen die zulk een bestempeling verdienen, althans volgens de auteur. Naast de bekendste Mongool aller tijden komen onder anderen een 'held' met het syndroom van Down aan bod, een Oost-Europese politieagent op het spoor van mensensmokkelaars en een IS-strijder die zich tegen een wel heel apart Amerikaans wapen moet verweren. Deze verhalenbundel wil een zoektocht zijn naar die mongolen, maar ook naar de mongool in ieder ander en in zichzelf. Maar wie van hen is uiteindelijk de symboolmongool?Letterkundige, linguïst, historicus, bioloog, fysicus, dokter ... Dit had Jeroen Matheï allemaal kunnen zijn, maar hij besloot alsnog dit boek te schrijven. Het zal je maar overkomen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeroen Matheï
Uitgever
Beefcake Publishing
ISBN
9789491144776
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

"Van alle groezelige plaatsen die hij had kunnen uitkiezen, had deze toch de meeste klasse. Het was zowaar niet klein, en er kwam genoeg volk om te praten zonder op te vallen, maar niet genoeg opdat een toevallige of minder toevallige luistervink zich tussen de gasten zou kunnen verstoppen. De schemerlichten waren bovendien niet sterk genoeg om het gelaat van iemand anders te herkennen, tenzij van dichtbij en na enige gewenning aan het halfduister."

"Zo meta" - E. Kant

"Stop met ons te mailen voor een citaat" - Knack

"Hiervoor ben ik gestorven" - J. Christus

"Te moeilijk" - James Joyce

"Er zijn toch zoveel mongolen op de wereld." Dat denken we allemaal weleens, en ook de auteur is bekend met deze frustratie. 'De symboolmongool' is een collectie verhalen over mensen die zulk een bestempeling verdienen, althans volgens de auteur. Naast de bekendste Mongool aller tijden komen onder anderen een 'held' met het syndroom van Down aan bod, een Oost-Europese politieagent op het spoor van mensensmokkelaars en een IS-strijder die zich tegen een wel heel apart Amerikaans wapen moet verweren. Deze verhalenbundel wil een zoektocht zijn naar die mongolen, maar ook naar de mongool in ieder ander en in zichzelf. Maar wie van hen is uiteindelijk de symboolmongool?

Letterkundige, linguïst, historicus, bioloog, fysicus, dokter ... Dit had Jeroen Matheï allemaal kunnen zijn, maar hij besloot alsnog dit boek te schrijven. Het zal je maar overkomen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeroen Matheï
Uitgever
Beefcake Publishing
ISBN
9789491144776
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99