De spookgezichten

Prijs € 17,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

John Flanagan

April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor wie niet kan lezen of er even geen zin in heeft, is er dit luisterboek. De luisterboeken van John Flanagan staan steevast hoog in de audiobestsellerlijsten. Dit zesde deel van de populaire Broederband-serie verschijnt mooi op tijd voor de zomervakantie.De Spookgezichten is het razend spannende zesde deel in de serie 'Broederband' van Grijze Jager-schrijver John Flanagan. In dit deel spoelen de Reigers aan op een onbekend eiland, waar ze een gevaarlijk nieuw avontuur te wachten staat.Een onbewoond eiland?In dit zesde boek van de spannende Broederband-serie spoelen de Reigers na een zware storm aan op een onbekend eiland. Het lijkt onbewoond, maar algauw wordt de onheilspellende rust verbroken door twee kinderen die achternagezeten worden door een bloeddorstige beer. De Broederband komt in actie en redt de kinderen uit de klauwen van de beer, wat hun de dankbaarheid en vriendschap van de bewoners oplevert.De SpookgezichtenMaar aan die vredige situatie komt snel een einde als ze worden aangevallen door de Spookgezichten, een meedogenloze, barbaarse stam met kaalgeschoren hoofden en witgeschilderde gezichten. Zal het de Reigers lukken om samen met hun nieuwe vrienden de invasie het hoofd te bieden?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025766771
Bindwijze
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Voor wie niet kan lezen of er even geen zin in heeft, is er dit luisterboek. De luisterboeken van John Flanagan staan steevast hoog in de audiobestsellerlijsten. Dit zesde deel van de populaire Broederband-serie verschijnt mooi op tijd voor de zomervakantie.
De Spookgezichten is het razend spannende zesde deel in de serie 'Broederband' van Grijze Jager-schrijver John Flanagan. In dit deel spoelen de Reigers aan op een onbekend eiland, waar ze een gevaarlijk nieuw avontuur te wachten staat.
Een onbewoond eiland?
In dit zesde boek van de spannende Broederband-serie spoelen de Reigers na een zware storm aan op een onbekend eiland. Het lijkt onbewoond, maar algauw wordt de onheilspellende rust verbroken door twee kinderen die achternagezeten worden door een bloeddorstige beer. De Broederband komt in actie en redt de kinderen uit de klauwen van de beer, wat hun de dankbaarheid en vriendschap van de bewoners oplevert.
De Spookgezichten
Maar aan die vredige situatie komt snel een einde als ze worden aangevallen door de Spookgezichten, een meedogenloze, barbaarse stam met kaalgeschoren hoofden en witgeschilderde gezichten. Zal het de Reigers lukken om samen met hun nieuwe vrienden de invasie het hoofd te bieden?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025766771
Bindwijze
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99