De smaak van België

250 Bourgondische recepten

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Ruth Van Waerebeek, Maria Robbins

Hardback | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geen land dat zoveel driesterrenrestaurants per inwoner telt als België, zelfs Frankrijk kan er niet aan tippen. Want wie weten er beter wat Bourgondisch tafelen inhoudt dan de Belgen?De Belgische keuken kenmerkt zich door royale porties als in Duitsland en de kwaliteit van de Franse keuken. Streekgebonden seizoensgebonden ingrediënten staan er hoog in het vaandel: andijvie, witlof, mosselen, haring, witte asperges, spruitjes, mosterd, bier en natuurlijk chocolade - ze vormen samen de basis van de veelzijdige Belgische keuken.In De smaak van België heeft chef-kok en kookboekenauteur Ruth Van Waerebeek de 250 beste recepten van de Belgische keuken bijeengebracht. Het boek bevat de bekende nationale gerechten als waterzooi, steak frites, hutsepot, stoemp en wafels. Ook de stoofgerechten ontbreken niet, langzaam gegaard in bier, Belgisch bier uiteraard - comfort food dat heerlijk smaakt in ons koude en natte klimaat. Sfeervolle foto's sieren dit prachtig vormgegeven boek, dat elke Bourgondiër doet watertanden.Zoals de Belgen zeggen: als we dan toch drie keer per dag moeten eten, waarom dan geen feestje maken van elke maaltijd!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ruth Van Waerebeek, Maria Robbins
Uitgever
Karakter Uitgevers NF-VERT
ISBN
9789045208459
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Geen land dat zoveel driesterrenrestaurants per inwoner telt als België, zelfs Frankrijk kan er niet aan tippen. Want wie weten er beter wat Bourgondisch tafelen inhoudt dan de Belgen?

De Belgische keuken kenmerkt zich door royale porties als in Duitsland en de kwaliteit van de Franse keuken. Streekgebonden seizoensgebonden ingrediënten staan er hoog in het vaandel: andijvie, witlof, mosselen, haring, witte asperges, spruitjes, mosterd, bier en natuurlijk chocolade - ze vormen samen de basis van de veelzijdige Belgische keuken.

In De smaak van België heeft chef-kok en kookboekenauteur Ruth Van Waerebeek de 250 beste recepten van de Belgische keuken bijeengebracht. Het boek bevat de bekende nationale gerechten als waterzooi, steak frites, hutsepot, stoemp en wafels. Ook de stoofgerechten ontbreken niet, langzaam gegaard in bier, Belgisch bier uiteraard - comfort food dat heerlijk smaakt in ons koude en natte klimaat. Sfeervolle foto's sieren dit prachtig vormgegeven boek, dat elke Bourgondiër doet watertanden.

Zoals de Belgen zeggen: als we dan toch drie keer per dag moeten eten, waarom dan geen feestje maken van elke maaltijd!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ruth Van Waerebeek, Maria Robbins
Uitgever
Karakter Uitgevers NF-VERT
ISBN
9789045208459
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99