De schrijfbijbel

de beste redacteuren van Nederland over het schrijven van een goed boek

Prijs € 16,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Paperback | Februari 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Denk jij een nieuwe bestseller in de vingers te hebben, maar mis je net de begeleiding die je nodig hebt? In De schrijfbijbel geven de beste redacteuren van Nederland beginnende én gevorderde schrijvers een kijkje in de keuken van het schrijversvak. De redacteuren werkten onder andere met Connie Palmen, Tess Gerritsen, James Worthy en Jill Mansell. Ze weten als geen ander aan welke regels jij je moet houden om een succesvol schrijver te worden (én welke regels je overboord moet gooien, natuurlijk). Ze leren je om een sterk verhaal neer te zetten, of je nu fictie of non-fictie schrijft. Hoe creëer je bijvoorbeeld een goede spanningsboog en hoe voorkom je flat characters? De redacteuren zijn soms streng, maar altijd rechtvaardig. De schrijfbijbel biedt een fris alternatief voor traditionele schrijfgidsen: schrijftips in een modern jasje die direct in de praktijk toe te passen zijn. Dit boek zal schrijvers van alle leeftijden inspireren om aan de slag te gaan en daarbij laten zien dat het schrijven van een boek bovenal een leuke bezigheid is.

Volledige beschrijving

Recensies

21-mei-2013

Saskia Bogaart

Alle 1 beoordelingen

Specificaties

Uitgever
TenPages.com
ISBN
9789491553004
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Denk jij een nieuwe bestseller in de vingers te hebben, maar mis je net de begeleiding die je nodig hebt? In De schrijfbijbel geven de beste redacteuren van Nederland beginnende én gevorderde schrijvers een kijkje in de keuken van het schrijversvak.

De redacteuren werkten onder andere met Connie Palmen, Tess Gerritsen, James Worthy en Jill Mansell. Ze weten als geen ander aan welke regels jij je moet houden om een succesvol schrijver te worden (én welke regels je overboord moet gooien, natuurlijk). Ze leren je om een sterk verhaal neer te zetten, of je nu fictie of non-fictie schrijft. Hoe creëer je bijvoorbeeld een goede spanningsboog en hoe voorkom je flat characters? De redacteuren zijn soms streng, maar altijd rechtvaardig.

De schrijfbijbel biedt een fris alternatief voor traditionele schrijfgidsen: schrijftips in een modern jasje die direct in de praktijk toe te passen zijn. Dit boek zal schrijvers van alle leeftijden inspireren om aan de slag te gaan en daarbij laten zien dat het schrijven van een boek bovenal een leuke bezigheid is.

21-mei-2013

Saskia Bogaart

Boek schrijven?

In De schrijfbijbel komen “de beste redacteuren van Nederland” aan het woord over het schrijven van een goed boek en de regels en aanbevelingen die daarbij van pas kunnen komen. Recensie uit Onze Taal.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
TenPages.com
ISBN
9789491553004
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99