De schepping

niet alles van waarde is waar

Prijs € 23,60

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Johan van de Velde

Paperback | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Inge mag eindexamen doen en krijgt toegang tot de bibliotheek met aangespoelde boeken. Terwijl zij druk bezig is met haar eindexamenopdracht leest zij over een bijzondere man.Deze man leeft in een andere wereld, tijdens de Romeinse tijd. Als Joodse man realiseert hij zich dat het meergodendom ten einde loopt en de wereld een nieuwe God wil omarmen. Samen met een kleine groep vrienden maakt hij een lange reis. Hij is van plan een nieuwe godsdienst op te richten en bereidt zich nauwgezet voor.Eenmaal terug in Judea doet hij er alles aan om beroemd te worden in zijn geboorteland. Niet alleen lukt hem dit; hij krijgt het ook voor elkaar dat een van de grootste godsdiensten naar hem wordt vernoemd: het Christendom.Terwijl Inge vol verwondering leest over deze bijzondere man lukt het haar om een onmogelijke opdracht tot een goed einde te brengen.In een cabine krijgt ze het voor elkaar om enkele kleine bollen rond te laten draaien om een grote bol. Ze slaagt dan ook met glans en besteedt de rest van haar leven aan het bestuderen van haar kunstwerk.Er blijkt leven op een van deze bollen te ontstaan en vlak voor haar overlijden gebeurt er iets huiveringwekkends.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Johan van de Velde
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461933287
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
482

Beschrijving

Inge mag eindexamen doen en krijgt toegang tot de bibliotheek met aangespoelde boeken. Terwijl zij druk bezig is met haar eindexamenopdracht leest zij over een bijzondere man.
Deze man leeft in een andere wereld, tijdens de Romeinse tijd. Als Joodse man realiseert hij zich dat het meergodendom ten einde loopt en de wereld een nieuwe God wil omarmen.
Samen met een kleine groep vrienden maakt hij een lange reis. Hij is van plan een nieuwe godsdienst op te richten en bereidt zich nauwgezet voor.
Eenmaal terug in Judea doet hij er alles aan om beroemd te worden in zijn geboorteland. Niet alleen lukt hem dit; hij krijgt het ook voor elkaar dat een van de grootste godsdiensten naar hem wordt vernoemd: het Christendom.

Terwijl Inge vol verwondering leest over deze bijzondere man lukt het haar om een onmogelijke opdracht tot een goed einde te brengen.
In een cabine krijgt ze het voor elkaar om enkele kleine bollen rond te laten draaien om een grote bol. Ze slaagt dan ook met glans en besteedt de rest van haar leven aan het bestuderen van haar kunstwerk.
Er blijkt leven op een van deze bollen te ontstaan en vlak voor haar overlijden gebeurt er iets huiveringwekkends.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Johan van de Velde
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461933287
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
482

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99