De Revolutie van het Hart

gehoor geven aan wie je bent

Prijs € 22,00

Uitverkocht

Anna Myrte Korteweg

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als je gehoor geeft aan wie je bent, kom je werkelijk tot leven. Je bestaan wordt moeiteloos, vrij en vol inspiratie. De Revolutie van het Hart wijst je de weg terug naar je goddelijke zelf. Op deze weg verandert de wereld ten goede met je mee. In een jaar tijd schreef Anna Myrte Korteweg talloze boodschappen van Moeder Maria. Via haar wendt Maria zich tot de lezer. Maria's woorden gaven Anna Myrte richting in een moeilijke periode en tegelijkertijd geven ze inzicht in de zin van het leven en het kruispunt waarop de wereld zich momenteel bevindt. Op toegankelijke wijze geeft dit boek vernieuwende inzichten en krachtige wegwijzers voor een vrij leven. De Revolutie van het Hart biedt concrete handvaten bij belangrijke (levens)thema´s: de vervullende liefdesrelatie, de rol van de vrouw als wegbereider voor de nieuwe aarde, spiritualiteit zonder poeha, de macht van de heersende instituten, leven zonder schuld en het herkennen van God (oftewel 'de liefde') in jezelf en de ander. Steeds weer is er de mogelijkheid om op het moment dat je het leest gevoed en gekoesterd te worden door de woorden van de heilige moeder. De teksten zijn in die zin een poort naar een directe ervaring van verlichting. Anna Myrte Korteweg studeerde culturele antropologie, bracht lange tijd in Afrika door en is moeder van vier kinderen. Haar eerste boek, Vrije Geboorte, beleeft de vierde druk. Zie voor meer informatie www.annamyrte.org

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anna Myrte Korteweg
Uitgever
Juwelenschip
ISBN
9789076681269
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Als je gehoor geeft aan wie je bent, kom je werkelijk tot leven. Je bestaan wordt moeiteloos, vrij en vol inspiratie. De Revolutie van het Hart wijst je de weg terug naar je goddelijke zelf. Op deze weg verandert de wereld ten goede met je mee.

In een jaar tijd schreef Anna Myrte Korteweg talloze boodschappen van Moeder Maria. Via haar wendt Maria zich tot de lezer. Maria's woorden gaven Anna Myrte richting in een moeilijke periode en tegelijkertijd geven ze inzicht in de zin van het leven en het kruispunt waarop de wereld zich momenteel bevindt.

Op toegankelijke wijze geeft dit boek vernieuwende inzichten en krachtige wegwijzers voor een vrij leven. De Revolutie van het Hart biedt concrete handvaten bij belangrijke (levens)thema´s: de vervullende liefdesrelatie, de rol van de vrouw als wegbereider voor de nieuwe aarde, spiritualiteit zonder poeha, de macht van de heersende instituten, leven zonder schuld en het herkennen van God (oftewel 'de liefde') in jezelf en de ander. Steeds weer is er de mogelijkheid om op het moment dat je het leest gevoed en gekoesterd te worden door de woorden van de heilige moeder. De teksten zijn in die zin een poort naar een directe ervaring van verlichting.

Anna Myrte Korteweg studeerde culturele antropologie, bracht lange tijd in Afrika door en is moeder van vier kinderen. Haar eerste boek, Vrije Geboorte, beleeft de vierde druk. Zie voor meer informatie www.annamyrte.org

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anna Myrte Korteweg
Uitgever
Juwelenschip
ISBN
9789076681269
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99