De piramide

energiebron van deze tijd

Prijs € 6,99

Uitverkocht

Paul Liekens

Paperback | Maart 1993 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

We geloven in wat we kunnen zien, in wat ons verstand ons toestaat te zien. We wéten nu echter dat materie niet vast is maar uit onzichtbaar kleine deeltjes bestaat en... energie. Dit Ankertje behandelt de stoffelijke piramide, de opbouw ervan, de afmetingen en een stukje geschiedenis. Het grootste deel echter handelt over energie. De auteur beschrijft de bijzonder gunstige werking van piramidewater; hij geeft zijn ervaringen weer met opgeladen aluminiumfolie, dat onder andere pijn doet verdwijnen en verlammingsverschijnselen de kop indrukt. Slapen onder of boven een piramide ontspant en men wordt fit en uitgerust wakker. Een piramide verdiept de meditatie en levert met telekinese, telepathie en pendelen onverwachte resultaten. Ook zijn er al ervaringen met wonen in een piramide. En natuurlijk worden de alom bekende voorbeelden van tuinieren, het bewaren van levensmiddelen, brandstofbesparing enzovoort behandeld. Voor de doe-het-zelver wordt de precieze piramidevorm uiteengezet, met materiaalkeuze, plaatsing en gebruik ervan. Voor alles wil dit helder geschreven boekje de lezer echter het begrip 'energie' duidelijk maken om daarmee tevens een ingang te bieden tot het wezen van de piramide.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Liekens
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020206234
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 1993
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

We geloven in wat we kunnen zien, in wat ons verstand ons toestaat te zien. We wéten nu echter dat materie niet vast is maar uit onzichtbaar kleine deeltjes bestaat en... energie.

Dit Ankertje behandelt de stoffelijke piramide, de opbouw ervan, de afmetingen en een stukje geschiedenis. Het grootste deel echter handelt over energie. De auteur beschrijft de bijzonder gunstige werking van piramidewater; hij geeft zijn ervaringen weer met opgeladen aluminiumfolie, dat onder andere pijn doet verdwijnen en verlammingsverschijnselen de kop indrukt. Slapen onder of boven een piramide ontspant en men wordt fit en uitgerust wakker. Een piramide verdiept de meditatie en levert met telekinese, telepathie en pendelen onverwachte resultaten. Ook zijn er al ervaringen met wonen in een piramide. En natuurlijk worden de alom bekende voorbeelden van tuinieren, het bewaren van levensmiddelen, brandstofbesparing enzovoort behandeld. Voor de doe-het-zelver wordt de precieze piramidevorm uiteengezet, met materiaalkeuze, plaatsing en gebruik ervan. Voor alles wil dit helder geschreven boekje de lezer echter het begrip 'energie' duidelijk maken om daarmee tevens een ingang te bieden tot het wezen van de piramide.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Liekens
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020206234
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 1993
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99