De opmaat

naar nt2- niveau a2

Prijs € 46,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Maud Beersmans, Wim Tersteeg

Paperback | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De opmaatNaar NT2-niveau A2Maud Beersmans en Wim TersteegOmschrijvingDe opmaat is een nieuwe NT2-methode: fris, toegankelijk, actueel en betaalbaar. Met veel oefeningen, praktijkvoorbeelden en een goede opbouw wordt het een plezier om Nederlands te leren.Het is een beginnerscursus Nederlands voor hoger opgeleide anderstaligen. De methode is geschikt voor het gebruik in groepsverband, maar ook voor zelfstudie. Methodes die hierop aansluiten zijn Help 2 en Nederlands in actie voor niveau B1 en De finale voor niveau B2.De opmaat bestaat uit tien thema's, waaronder afspreken, vrije tijd, hobby's, gezondheid, onderwijs en je innerlijk en uiterlijk. Binnen elk thema komen de vier vaardigheden afwisselend aan bod. Elke les bevat een dialoog waarin bepaalde personen regelmatig terugkomen, authentieke teksten en vele oefeningen. Het materiaal komt van websites, folders, programma's, formulieren enzovoort.Bij het A4-formaat werkboek hoort toegang tot een website waarop al het multimediale materiaal te vinden is.Begin- en eindniveau0=>A2Over de auteurDe auteurs zijn werkzaam bij het James Boswell Instuituut van de Universiteit Utrecht. Ze stonden aan de wieg van Help en De finale.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maud Beersmans, Wim Tersteeg
Uitgever
Boom
ISBN
9789085067238
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
292

Beschrijving

De opmaat
Naar NT2-niveau A2
Maud Beersmans en Wim Tersteeg


Omschrijving
De opmaat is een nieuwe NT2-methode: fris, toegankelijk, actueel en betaalbaar. Met veel oefeningen, praktijkvoorbeelden en een goede opbouw wordt het een plezier om Nederlands te leren.

Het is een beginnerscursus Nederlands voor hoger opgeleide anderstaligen. De methode is geschikt voor het gebruik in groepsverband, maar ook voor zelfstudie. Methodes die hierop aansluiten zijn Help 2 en Nederlands in actie voor niveau B1 en De finale voor niveau B2.

De opmaat bestaat uit tien thema's, waaronder afspreken, vrije tijd, hobby's, gezondheid, onderwijs en je innerlijk en uiterlijk. Binnen elk thema komen de vier vaardigheden afwisselend aan bod. Elke les bevat een dialoog waarin bepaalde personen regelmatig terugkomen, authentieke teksten en vele oefeningen. Het materiaal komt van websites, folders, programma's, formulieren enzovoort.

Bij het A4-formaat werkboek hoort toegang tot een website waarop al het multimediale materiaal te vinden is.

Begin- en eindniveau
0=>A2

Over de auteur
De auteurs zijn werkzaam bij het James Boswell Instuituut van de Universiteit Utrecht. Ze stonden aan de wieg van Help en De finale.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maud Beersmans, Wim Tersteeg
Uitgever
Boom
ISBN
9789085067238
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
292

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99