De ontdekking van een koning

Prijs € 22,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Eline Gielen

Paperback | December 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als koning Erestor Escariëtt op het rotsige eiland Trévah een ontdekking van ongekende betekenis doet, krijgt Aélanyss de kans als eerste álfran in enkele millennia het Grote Woud te verlaten. Samen met Luzian reist ze de grensoverschrijdende geruchten achterna, om in Darsson op zoek te gaan naar verklarende geschriften. Onderweg ondervinden zij dat meerdere partijen geïnteresseerd zijn in Erestors ontdekking. De vraag of de vondst een poort naar de wereld van de godheid Thilthran is, houdt ook de afgevaardigden van Palonië en de leenheren van Darsson bezig. Het spel van politieke intriges en geheime verbonden is begonnen.Het is aan Aélanyss en Luzian om een cruciaal stuk van de puzzel te bemachtigen. Zal het ze met gevaar voor eigen leven lukken de betrokken partijen een stap voor te blijven?Alles is met elkaar verbonden. Op een actie volgt altijd een reactie. In het eerste deel van de trilogie 'Het licht van de stervende maan' zetten de raderen van het lot zich in beweging, met verstrekkende gevolgen.Over de auteur:Eline Gielen (1993) is studente Kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Ze begon al op de middelbare school met schrijven, wat uiteindelijk resulteerde in haar eerste lange verhaal 'De broederstrijd'. Inmiddels is het zover dat de fantasy-trilogie 'Het licht van de stervende maan' bij Zilverbron verschijnt, waarvan 'De ontdekking van de koning' het eerste deel is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eline Gielen
Uitgever
Zilverbron
ISBN
9789490767860
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
424

Beschrijving

Als koning Erestor Escariëtt op het rotsige eiland Trévah een ontdekking van ongekende betekenis doet, krijgt Aélanyss de kans als eerste álfran in enkele millennia het Grote Woud te verlaten. Samen met Luzian reist ze de grensoverschrijdende geruchten achterna, om in Darsson op zoek te gaan naar verklarende geschriften.

Onderweg ondervinden zij dat meerdere partijen geïnteresseerd zijn in Erestors ontdekking. De vraag of de vondst een poort naar de wereld van de godheid Thilthran is, houdt ook de afgevaardigden van Palonië en de leenheren van Darsson bezig. Het spel van politieke intriges en geheime verbonden is begonnen.

Het is aan Aélanyss en Luzian om een cruciaal stuk van de puzzel te bemachtigen. Zal het ze met gevaar voor eigen leven lukken de betrokken partijen een stap voor te blijven?

Alles is met elkaar verbonden. Op een actie volgt altijd een reactie. In het eerste deel van de trilogie 'Het licht van de stervende maan' zetten de raderen van het lot zich in beweging, met verstrekkende gevolgen.

Over de auteur:

Eline Gielen (1993) is studente Kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Ze begon al op de middelbare school met schrijven, wat uiteindelijk resulteerde in haar eerste lange verhaal 'De broederstrijd'. Inmiddels is het zover dat de fantasy-trilogie 'Het licht van de stervende maan' bij Zilverbron verschijnt, waarvan 'De ontdekking van de koning' het eerste deel is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eline Gielen
Uitgever
Zilverbron
ISBN
9789490767860
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
424

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99