De MS van Tess

als elke dag onzeker is

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Christine Kliphuis

Hardback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Morgen gaan we naar de huisarts,' zegt haar moeder 's middags. 'Ik weet niet wat er met je is. Je bent zo moe de laatste tijd. En nu heb je ook nog last van je oog.''De juf zegt dat ik misschien een bril moet,' zegt Tess. Dat lijkt haar wel leuk, dan kan ze een mooi montuur uitzoeken.'Maar waarom doet je oog dan pijn? Ik maak toch maar even een afspraak voor je.'De huisarts vindt dat Tess verder onderzocht moet worden in het kinderziekenhuis. Daar blijkt dat ze MS heeft.Kinderen zien vaak op tegen een bezoek aan de dokter of het ziekenhuis, omdat ze zich geen voorstelling kunnen maken van wat hen te wachten staat. De serie 'De ziekenboeg' bereidt ouders en kinderen voor op de behandeling of helpt ze bij de verwerking ervan. De vlot geschreven verhalen vertellen vanuit de belevingswereld van een kind over een ziekte, aandoening of medische ingreep. De vele illustraties ondersteunen en verluchtigen de situaties en verduidelijken de gebruikte medische voorwerpen. Achterin staat nuttige informatie voor de ouders.In De MS van Tess wordt uitvoerig verteld wat er in je lichaam gebeurt als je MS hebt en wat het betekent om MS te hebben. Ook het bezoek aan het ziekenhuis, de MRI-scan, de ruggenprik, het bloedonderzoek en het gebruik van medicijnen worden beschreven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christine Kliphuis
Uitgever
De Vier Windstreken
ISBN
9789051169829
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

'Morgen gaan we naar de huisarts,' zegt haar moeder 's middags. 'Ik weet niet wat er met je is. Je bent zo moe de laatste tijd. En nu heb je ook nog last van je oog.'
'De juf zegt dat ik misschien een bril moet,' zegt Tess. Dat lijkt haar wel leuk, dan kan ze een mooi montuur uitzoeken.
'Maar waarom doet je oog dan pijn? Ik maak toch maar even een afspraak voor je.'
De huisarts vindt dat Tess verder onderzocht moet worden in het kinderziekenhuis. Daar blijkt dat ze MS heeft.

Kinderen zien vaak op tegen een bezoek aan de dokter of het ziekenhuis, omdat ze zich geen voorstelling kunnen maken van wat hen te wachten staat. De serie 'De ziekenboeg' bereidt ouders en kinderen voor op de behandeling of helpt ze bij de verwerking ervan. De vlot geschreven verhalen vertellen vanuit de belevingswereld van een kind over een ziekte, aandoening of medische ingreep. De vele illustraties ondersteunen en verluchtigen de situaties en verduidelijken de gebruikte medische voorwerpen. Achterin staat nuttige informatie voor de ouders.

In De MS van Tess wordt uitvoerig verteld wat er in je lichaam gebeurt als je MS hebt en wat het betekent om MS te hebben. Ook het bezoek aan het ziekenhuis, de MRI-scan, de ruggenprik, het bloedonderzoek en het gebruik van medicijnen worden beschreven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christine Kliphuis
Uitgever
De Vier Windstreken
ISBN
9789051169829
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99