De moord op het model

een moordspel

Prijs € 14,91

Levertijd: 1-2 werkdagen

MoordSpel Collectief

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sensatiejournalist Jean-Paul Van Damme wordt beschuldigd van moord op het voormalig topmodel Catherine Verdonck, in hun geheim liefdesnestje. Hij heeft een dossier samengesteld met zijn verklaring en die van zijn medeverdachten. Zo wil hij niet alleen zijn onschuld bewijzen, maar ook de schuldige ontmaskeren.Spreekt Jean-Paul de waarheid? Heeft Catherine zelfmoord gepleegd? Was het een jammerlijk ongeval? Of werd zij vermoord door haar echtgenoot Frederick, die ze bedroog met Jean-Paul? Welke rol speelt Delphine, de zus van Catherine, in deze affaire? En hoe zit dat met Pierre Dubois, de dealer van Catherine?Slaag jij erin het mysterie op te lossen? Lees dan de pagina's 41 tot 44 niet, want daar bevindt zich de oplossing. Organiseer je dit moordspel met verschillende spelers, zorg er dan voor dat iedere speler of ieder team beschikt over dit boekje, want elke speler of ieder team vertegenwoordigt een van de vier verdachten. Verzegel de pagina's met de oplossing, door ze samen te nieten of dicht te plakken... en dat is al wat je hoeft te doen als organisator of spelleid(st)er van dit spannende en mysterieuze moordspel!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
MoordSpel Collectief
Uitgever
Bookaholics.nl
ISBN
9789461939210
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Beschrijving

Sensatiejournalist Jean-Paul Van Damme wordt beschuldigd van moord op het voormalig topmodel Catherine Verdonck, in hun geheim liefdesnestje. Hij heeft een dossier samengesteld met zijn verklaring en die van zijn medeverdachten. Zo wil hij niet alleen zijn onschuld bewijzen, maar ook de schuldige ontmaskeren.

Spreekt Jean-Paul de waarheid? Heeft Catherine zelfmoord gepleegd? Was het een jammerlijk ongeval? Of werd zij vermoord door haar echtgenoot Frederick, die ze bedroog met Jean-Paul? Welke rol speelt Delphine, de zus van Catherine, in deze affaire? En hoe zit dat met Pierre Dubois, de dealer van Catherine?

Slaag jij erin het mysterie op te lossen? Lees dan de pagina's 41 tot 44 niet, want daar bevindt zich de oplossing. Organiseer je dit moordspel met verschillende spelers, zorg er dan voor dat iedere speler of ieder team beschikt over dit boekje, want elke speler of ieder team vertegenwoordigt een van de vier verdachten. Verzegel de pagina's met de oplossing, door ze samen te nieten of dicht te plakken... en dat is al wat je hoeft te doen als organisator of spelleid(st)er van dit spannende en mysterieuze moordspel!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
MoordSpel Collectief
Uitgever
Bookaholics.nl
ISBN
9789461939210
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99