De marketingorganisatie van de toekomst

Prijs € 32,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Rob Beltman

Paperback | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De ontwikkelingen in het marketingvak lijken sneller te gaan dan het licht. Duizenden commercieel verantwoordelijken worden dagelijks uitgedaagd om nieuwe trends te vertalen naar hun eigen organisatie. Dat roept allerlei vragen op. Welke competenties moeten we in huis halen om relevant te zijn en blijven, om de klant optimaal te bedienen en betrekken, via al die kanalen en netwerken? Welke nieuwe rollen brengt dat met zich mee? En hoe orga- niseren we dat nou optimaal met de mensen en middelen die we hebben, zodat de organisatie als geheel markt- en klantgericht presteert?Er bestaan enorm veel marketingboeken met mooie theoriee¨n en modellen, met nieuwe invalshoeken over hoe je merken en klantrelaties kunt managen. Maar er zijn vrijwel geen boeken over hoe je marketing binnen de organisatie integraal organiseert. Daarom is dit boek een must voor wie wil scoren met de marketingorganisatie van morgen!* Een brede, moderne benadering van de marketingfunctie: ver voorbij het klassieke MarCom.* Over de rol en bijdrage van marketing in de organisatie van de toekomst. * Boordevol interviews, cases en checklists om direct aan de slag te gaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob Beltman
Uitgever
Duuren Media, Van
ISBN
9789089653468
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

De ontwikkelingen in het marketingvak lijken sneller te gaan dan het licht. Duizenden commercieel verantwoordelijken worden dagelijks uitgedaagd om nieuwe trends te vertalen naar hun eigen organisatie. Dat roept allerlei vragen op. Welke competenties moeten we in huis halen om relevant te zijn en blijven, om de klant optimaal te bedienen en betrekken, via al die kanalen en netwerken? Welke nieuwe rollen brengt dat met zich mee? En hoe orga- niseren we dat nou optimaal met de mensen en middelen die we hebben, zodat de organisatie als geheel markt- en klantgericht presteert?

Er bestaan enorm veel marketingboeken met mooie theoriee¨n en modellen, met nieuwe invalshoeken over hoe je merken en klantrelaties kunt managen. Maar er zijn vrijwel geen boeken over hoe je marketing binnen de organisatie integraal organiseert. Daarom is dit boek een must voor wie wil scoren met de marketingorganisatie van morgen!


* Een brede, moderne benadering van de marketingfunctie: ver voorbij het klassieke MarCom.
* Over de rol en bijdrage van marketing in de organisatie van de toekomst.
* Boordevol interviews, cases en checklists om direct aan de slag te gaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob Beltman
Uitgever
Duuren Media, Van
ISBN
9789089653468
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99