De manager als medicijn

begeleid je medewerkers beter bij een burn-out

Prijs € 20,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Arno Zijderveld

Paperback | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een burn-out laat niemand koud. Ervan herstellen is vrijwel altijd een intensief, langdurig proces. De uitval brengt veel frustraties, zorgen en onzekerheden met zich mee, niet alleen voor de medewerker, maar ook voor zijn collega's en voor jou als leidinggevende. Bovendien lopen de kosten ten gevolge van een burn-out al snel in de tienduizenden euro's per jaar. Maar liefst één op de zeven werknemers ontwikkelt in zijn loopbaan een burn-out. De kans is dus zeer groot dat jij er als leidinggevende vroeg of laat ook mee te maken krijgt. Wat doe je dan? Hoe zorg je dat je je medewerker zo goed mogelijk ondersteunt bij zijn herstel? Weet je wat je wel en niet mag zeggen?Een effectieve aanpak om de herstelperiode te bekorten loont voor alle betrokkenen letterlijk de moeite. Dit boek staat boordevol tips, do's, don'ts, handreikingen, bewustmakers en energiegevers, waarmee jij als leidinggevende je rol kunt pakken in het herstel van jouw uitgevallen medewerker.Arno Zijderveld (1970) is eigenaar van Bureau Beter Werken. Het is zijn passie om gezond werkgedrag te stimuleren.www.bureaubeterwerken.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arno Zijderveld
Uitgever
S2 Uitgevers
ISBN
9789492528025
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
164

Beschrijving

Een burn-out laat niemand koud. Ervan herstellen is vrijwel altijd een intensief, langdurig proces. De uitval brengt veel frustraties, zorgen en onzekerheden met zich mee, niet alleen voor de medewerker, maar ook voor zijn collega's en voor jou als leidinggevende. Bovendien lopen de kosten ten gevolge van een burn-out al snel in de tienduizenden euro's per jaar.
Maar liefst één op de zeven werknemers ontwikkelt in zijn loopbaan een burn-out. De kans is dus zeer groot dat jij er als leidinggevende vroeg of laat ook mee te maken krijgt. Wat doe je dan? Hoe zorg je dat je je medewerker zo goed mogelijk ondersteunt bij zijn herstel? Weet je wat je wel en niet mag zeggen?
Een effectieve aanpak om de herstelperiode te bekorten loont voor alle betrokkenen letterlijk de moeite. Dit boek staat boordevol tips, do's, don'ts, handreikingen, bewustmakers en energiegevers, waarmee jij als leidinggevende je rol kunt pakken in het herstel van jouw uitgevallen medewerker.
Arno Zijderveld (1970) is eigenaar van Bureau Beter Werken. Het is zijn passie om gezond werkgedrag te stimuleren.
www.bureaubeterwerken.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arno Zijderveld
Uitgever
S2 Uitgevers
ISBN
9789492528025
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
164

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99