De magische verbinding . Het orakel

het spel van zien, herkennen en verbinden

Prijs € 16,50

Uitverkocht

C. Cantore

Paperback | Juli 1981 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De spelregels voor De Magische Verbinding en voor Het Orakel staan op de spelwijzer-kaarten in het doosje.Speel het spel van De Magische Verbinding thuis met familie of vrienden, of gebruik het als kennismakingsspel in groepen, bij het vormingswerk en alle bijeenkomsten om elkaar te leren kennen.Laat de Magische Verbinding van het Lot je vertellen hoe je in het leven staat.Geef de Innerlijke Magische Verbinding kans je te laten zien hoe je over jezelf denkt.Laat vrienden en kennissen tonen hoe ze jou zien door de Uiterlijke Magische Verbinding.Speel dit eenvoudige spel voor de gezelligheid en om samen plezier te hebben. Of speel het serieus om je in je eigen karakter en in dat van anderen te verdiepen. En wil je helderheid over een oplossing voor vragen die bij je leven, speel dan Het Orakel.Er is geen winnaar of verliezer. De winst bestaat uit het inzien, leren en groeien.Salvatore Cantore (1941) is Italiaan van geboorte, groeide op in Duitsland en woont sinds 1968 in Nederland. Hij studeerde theologie en filosofie en was jarenlang studieleider Drama en Expressie aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Recent heeft hij zich vooral toegelegd op het ontwerpen en geven van cursussen voor sociale en communicatieve vaardigheden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C. Cantore
Uitgever
Toorts B.V., Uitgeverij, De
ISBN
9789060203095
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 1981
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

De spelregels voor De Magische Verbinding en voor Het Orakel staan op de spelwijzer-kaarten in het doosje.
Speel het spel van De Magische Verbinding thuis met familie of vrienden, of gebruik het als kennismakingsspel in groepen, bij het vormingswerk en alle bijeenkomsten om elkaar te leren kennen.
Laat de Magische Verbinding van het Lot je vertellen hoe je in het leven staat.
Geef de Innerlijke Magische Verbinding kans je te laten zien hoe je over jezelf denkt.
Laat vrienden en kennissen tonen hoe ze jou zien door de Uiterlijke Magische Verbinding.
Speel dit eenvoudige spel voor de gezelligheid en om samen plezier te hebben. Of speel het serieus om je in je eigen karakter en in dat van anderen te verdiepen. En wil je helderheid over een oplossing voor vragen die bij je leven, speel dan Het Orakel.
Er is geen winnaar of verliezer. De winst bestaat uit het inzien, leren en groeien.

Salvatore Cantore (1941) is Italiaan van geboorte, groeide op in Duitsland en woont sinds 1968 in Nederland. Hij studeerde theologie en filosofie en was jarenlang studieleider Drama en Expressie aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Recent heeft hij zich vooral toegelegd op het ontwerpen en geven van cursussen voor sociale en communicatieve vaardigheden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C. Cantore
Uitgever
Toorts B.V., Uitgeverij, De
ISBN
9789060203095
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 1981
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99