De Landelijke Fietsatlas Nederland

1: 100.000

Prijs € 18,90

Uitverkocht

Paperback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Landelijke Fietsatlas 1:100.000 bevat actuele fietskaarten van heel Nederland, met vele fietsroutes en alle knooppunten-netwerken. - NIET EERDER VERMELDE FIETSPADEN De kaarten bevatten ook nieuwe informatie. Zo staan er fietspaden op die op geen andere fietskaart te vinden zijn. Het zijn paden of wegen waarover kaartenmakers tot nu toe in onzekerheid waren: kun je hier goed fietsen zonder rustverstoring door andere voertuigen? Vaak zijn het prachtige trajecten die perfect aansluiten op andere fietspaden! - LANDSCHAPSINFORMATIE: HOOGTEVERSCHILLEN Op de kaarten staan hoogteverschillen aangegeven. Zo is van tevoren goed in te schatten waar er flink getrapt moet worden en waar niet. Ook andere landschappelijke details krijgen een vooraanstaande plaats. De Landelijke Fietsatlas Alle knooppunten in één band - ALLE GEMARKEERDE LF-FIETSROUTES De kaarten zijn van de bekende Smulders-Kompaskwaliteit. Dat betekent date r een maximum aan informatie te vinden is op prettig leesbare en gedetailleerde kaarten. Op de kaarten vind je dus ook nog alle gemarkeerde LF-fietsroutes en de locaties van campings, horeca en attracties. - DE LOCATIES VAN CAMPINGS, HORECA EN ATTRACTIES

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
ISBN
9789058812933
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
196

Beschrijving

De Landelijke Fietsatlas 1:100.000 bevat actuele fietskaarten van heel Nederland, met vele fietsroutes en alle knooppunten-netwerken.
- NIET EERDER VERMELDE FIETSPADEN
De kaarten bevatten ook nieuwe informatie. Zo staan er fietspaden op die op geen andere fietskaart te vinden zijn. Het zijn paden of wegen waarover kaartenmakers tot nu toe in onzekerheid waren: kun je hier goed fietsen zonder rustverstoring door andere voertuigen? Vaak zijn het prachtige trajecten die perfect aansluiten op andere fietspaden!
- LANDSCHAPSINFORMATIE: HOOGTEVERSCHILLEN
Op de kaarten staan hoogteverschillen aangegeven. Zo is van tevoren goed in te schatten waar er flink getrapt moet worden en waar niet. Ook andere landschappelijke details krijgen een vooraanstaande plaats.
De Landelijke Fietsatlas
Alle knooppunten in één band
- ALLE GEMARKEERDE LF-FIETSROUTES
De kaarten zijn van de bekende Smulders-Kompaskwaliteit. Dat betekent date r een maximum aan informatie te vinden is op prettig leesbare en gedetailleerde kaarten. Op de kaarten vind je dus ook nog alle gemarkeerde LF-fietsroutes en de locaties van campings, horeca en attracties.
- DE LOCATIES VAN CAMPINGS, HORECA EN ATTRACTIES

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
ISBN
9789058812933
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
196

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99