De kunst van exposeren

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Laurence Steenbergen

Paperback | Februari 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als je als kunstenaar gaat exposeren komen er veel vragen op je af. Hoe weet je wat je moet doen en waar vind je de juiste informatie? Auteur Laurence Steenbergen (zelf kunstenares) had bij haar eerste exposities het gevoel dat ze steeds hetzelfde wiel aan het uitvinden was. Daarom verzamelde ze in dit boek alle aspecten die komen kijken bij het exposeren.In dit boek ontdek je:- Hoe je betere beslissingen kunt nemen over jouw kunstcarrière;- Welke praktische zaken er toe doen als je gaat exposeren;- Een overzicht van de vele expositie mogelijkheden;- Wat exposure voor jou kan betekenen, waardoor je meer werk zult verkopen;- Hoe je zakelijke aspecten, zoals contracten, belasting en verzekeringen kunt organiseren;- Het belang van samenwerken en het aanknopen van relaties, want door een goed contact met anderen ontstaan nieuwe initiatieven.Over de auteur:Laurence Steenbergen studeerde bedrijfswetenschappen in Nijmegen en studeerde af in marketing. Haar kunstcarrière startte in New York, waar zij drie keer exposeerde en haar werk verkocht. Na deze vliegende start exposeerde zij in Europa en in Azië, en volgde publicaties in diverse kunstboeken en kunstmagazines. Haar werk is opgenomen in de vaste collectie van het Haegeumgang Theme Museum in Zuid-Korea en diverse kunstwerken zijn op tour door Europa en Azië.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Laurence Steenbergen
Uitgever
Brug, Uitgeverij van
ISBN
9789065231307
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2019
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Beschrijving

Als je als kunstenaar gaat exposeren komen er veel vragen op je af. Hoe weet je wat je moet doen en waar vind je de juiste informatie? Auteur Laurence Steenbergen (zelf kunstenares) had bij haar eerste exposities het gevoel dat ze steeds hetzelfde wiel aan het uitvinden was. Daarom verzamelde ze in dit boek alle aspecten die komen kijken bij het exposeren.

In dit boek ontdek je:

- Hoe je betere beslissingen kunt nemen over jouw kunstcarrière;

- Welke praktische zaken er toe doen als je gaat exposeren;

- Een overzicht van de vele expositie mogelijkheden;

- Wat exposure voor jou kan betekenen, waardoor je meer werk zult verkopen;

- Hoe je zakelijke aspecten, zoals contracten, belasting en verzekeringen kunt organiseren;

- Het belang van samenwerken en het aanknopen van relaties, want door een goed contact met anderen ontstaan nieuwe initiatieven.

Over de auteur:
Laurence Steenbergen studeerde bedrijfswetenschappen in Nijmegen en studeerde af in marketing. Haar kunstcarrière startte in New York, waar zij drie keer exposeerde en haar werk verkocht. Na deze vliegende start exposeerde zij in Europa en in Azië, en volgde publicaties in diverse kunstboeken en kunstmagazines. Haar werk is opgenomen in de vaste collectie van het Haegeumgang Theme Museum in Zuid-Korea en diverse kunstwerken zijn op tour door Europa en Azië.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Laurence Steenbergen
Uitgever
Brug, Uitgeverij van
ISBN
9789065231307
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2019
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99