De krokettenfabriek

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Esther van Doorne

Paperback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Ik was de eigenaar van de beste krokettenfabriek in Nederland. Toen ik die kreeg, veranderde alles in mijn leven. Toen ik die verloor, verloor ik alles.En daarom ben ik hier.'In Verona - de stad van pasta, opera en Valpolicella, op ruim duizend kilometer van het land van de kroketten - schrijft de bevallige Nederlandse Claudia aan een boek over haar krokettenfabriek. Ze blikt terug op een hectische periode en probeert haar gedachten te ordenen.Claudia is ook ver weg van haar huwelijk met Leon, een boertige Vlaming, hoerenloper, ondernemer en in alles haar tegenpool. Een poging van Leon om het Vlaams-Nederlandse huwelijk met salpicon te redden, is dan ook tot mislukken gedoemd.'Allee Clautje, toon een beetje enthousiasme alstublieft! Dit is fun, hier valt wel wat van te maken! Het is een noodlijdende fabriek die ik voor een appel en een ei heb kunnen kopen.'In Italië leert Claudia over liefde voor eten, drinken en mensen, en neemt ze een drastisch besluit.De Krokettenfabriek is een smeuïge vertelling. Actief, beschouwend, humoristisch en soms hilarisch. Kortom, een smaakvolle debuutroman van Esther van Doorne (1969).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Esther van Doorne
Uitgever
Antipasti
ISBN
9789082579703
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

'Ik was de eigenaar van de beste krokettenfabriek in Nederland. Toen ik die kreeg, veranderde alles in mijn leven. Toen ik die verloor, verloor ik alles.
En daarom ben ik hier.'

In Verona - de stad van pasta, opera en Valpolicella, op ruim duizend kilometer van het land van de kroketten - schrijft de bevallige Nederlandse Claudia aan een boek over haar krokettenfabriek. Ze blikt terug op een hectische periode en probeert haar gedachten te ordenen.

Claudia is ook ver weg van haar huwelijk met Leon, een boertige Vlaming, hoerenloper, ondernemer en in alles haar tegenpool. Een poging van Leon om het Vlaams-Nederlandse huwelijk met salpicon te redden, is dan ook tot mislukken gedoemd.

'Allee Clautje, toon een beetje enthousiasme alstublieft! Dit is fun, hier valt wel wat van te maken! Het is een noodlijdende fabriek die ik voor een appel en een ei heb kunnen kopen.'

In Italië leert Claudia over liefde voor eten, drinken en mensen, en neemt ze een drastisch besluit.

De Krokettenfabriek is een smeuïge vertelling. Actief, beschouwend, humoristisch en soms hilarisch. Kortom, een smaakvolle debuutroman van Esther van Doorne (1969).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Esther van Doorne
Uitgever
Antipasti
ISBN
9789082579703
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99