De kracht van karakter

Prijs € 18,95

Niet beschikbaar

C.J. Simister

Paperback | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Meten en weten hoe intelligent je bent, voorspelt niet hoe ver je het later zult schoppen in je leven. Blijkbaar is er een factor die belangrijker is om te bereiken wat je wilt bereiken: karakter. Nu zijn karaktereigenschappen deels aangeboren, maar ook deels ontwikkelbaar. En bij dat ontwikkelen van waardevolle karaktereigenschappen, kun je als leraar een belangrijke rol spelen. Wat zijn waardevolle karaktereigenschappen in het leven? Leergierigheid, initiatief tonen, zelfdiscipline, doorzettingsvermogen? En hoe kun je die versterken? Dit boekje biedt daarvoor tips en strategieën. Het gaat in op belangrijke vaardigheden als veerkracht en 'grit' (doelgericht doorzetten). Met de juiste eigenschappen zijn leerlingen goed toegerust op een leven lang leren!Werken aan je karakter. Het kan! Karakter verhoogt de kansen van kinderen om zich optimaal te ontwikkelen. Dit boekje geeft leraren handvatten om de leerervaringen zo in te richten dat zij leerlingen kunnen helpen bij het ontwikkelen van belangrijke karaktereigenschappen. Elizabeth de Velde, directeur Vakcollege Noordoostpolder 'De kracht van karakter' geeft handvatten om de nieuwste wetenschappelijke inzichten over leren praktisch uit te werken. Heel goed bruikbaar in de klas en om in een groter geheel in te zetten.Arina Rook, directeur OBS De Catamaran

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C.J. Simister
Uitgever
Bazalt Educatieve Uitgaven
ISBN
9789461182463
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Meten en weten hoe intelligent je bent, voorspelt niet hoe ver je het later zult schoppen in je leven. Blijkbaar is er een factor die belangrijker is om te bereiken wat je wilt bereiken: karakter. Nu zijn karaktereigenschappen deels aangeboren, maar ook deels ontwikkelbaar. En bij dat ontwikkelen van waardevolle karaktereigenschappen, kun je als leraar een belangrijke rol spelen. Wat zijn waardevolle karaktereigenschappen in het leven? Leergierigheid, initiatief tonen, zelfdiscipline, doorzettingsvermogen? En hoe kun je die versterken? Dit boekje biedt daarvoor tips en strategieën. Het gaat in op belangrijke vaardigheden als veerkracht en 'grit' (doelgericht doorzetten). Met de juiste eigenschappen zijn leerlingen goed toegerust op een leven lang leren!

Werken aan je karakter. Het kan! Karakter verhoogt de kansen van kinderen om zich optimaal te ontwikkelen. Dit boekje geeft leraren handvatten om de leerervaringen zo in te richten dat zij leerlingen kunnen helpen bij het ontwikkelen van belangrijke karaktereigenschappen.
Elizabeth de Velde, directeur Vakcollege Noordoostpolder

'De kracht van karakter' geeft handvatten om de nieuwste wetenschappelijke inzichten over leren praktisch uit te werken. Heel goed bruikbaar in de klas en om in een groter geheel in te zetten.
Arina Rook, directeur OBS De Catamaran

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C.J. Simister
Uitgever
Bazalt Educatieve Uitgaven
ISBN
9789461182463
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99