De kloten van de keizer (e-Book)

en meer geschiedenissen die je niet wilt lezen

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Hein Meijers

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Aanbevolen literatuur voor de vele tienduizenden liefhebbers van nutteloze feitenIn 1977 legde dr. Kenneth Latimer, hoogleraar urologie van Columbia University de hand op het geslachtsdeel van Napoleon Bonaparte. Volgens insiders was het een verschrompeld zeepaardje, maar de Amerikaanse verzamelaar van rariteiten had graag 3000 dollar over voor dit ooit zo vitale stukje keizer.De kloten van de keizer is een van de verhalen die u niet wilt lezen, opgetekend door Hein Meijers, die na zijn zeer succesvolle Lexicon en Encyclopedie van nutteloze feiten de behoefte had om opvallende gebeurtenissen, personen en geleerden en andere nutteloosheid die de mens bezighoudt te bundelen in een onderhoudend en geestig boek. Te genieten valt onder andere van de kookkunst van Darwin, de fraude van De Coubertin, de lokalisatie van de hemel, de woede van de ongeworpen dwerg en de ontdekking van 500 miljard Higgsdeeltjes voordat CERN er zelfs maar aan begonnen wasOver Lexicon van nutteloze feiten:De vraag naar nutteloze wetenschap is in de boekhandel kennelijk groter dan aan de universiteit, waar onderzoekers immers voortdurend moeten aantonen dat hun wetenschappelijk werk juist wél nut heeft. DE VOLKSKRANTHein Meijers is wetenschapsjournalist en organisator van De Nationale Wetenschapsquiz. Samen met Simon Rozendaal verzamelde hij duizenden nutteloze feiten, bijeengebracht in vier boeken, waarvan van elk tienduizenden exemplaren zijn verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hein Meijers
Uitgever
Contact
ISBN
9789025437138
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2011
Bestandsgrootte
220347 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143

Beschrijving

Aanbevolen literatuur voor de vele tienduizenden liefhebbers van nutteloze feiten

In 1977 legde dr. Kenneth Latimer, hoogleraar urologie van Columbia University de hand op het geslachtsdeel van Napoleon Bonaparte. Volgens insiders was het een verschrompeld zeepaardje, maar de Amerikaanse verzamelaar van rariteiten had graag 3000 dollar over voor dit ooit zo vitale stukje keizer.
De kloten van de keizer is een van de verhalen die u niet wilt lezen, opgetekend door Hein Meijers, die na zijn zeer succesvolle Lexicon en Encyclopedie van nutteloze feiten de behoefte had om opvallende gebeurtenissen, personen en geleerden en andere nutteloosheid die de mens bezighoudt te bundelen in een onderhoudend en geestig boek.
Te genieten valt onder andere van de kookkunst van Darwin, de fraude van De Coubertin, de lokalisatie van de hemel, de woede van de ongeworpen dwerg en de ontdekking van 500 miljard Higgsdeeltjes voordat CERN er zelfs maar aan begonnen was

Over Lexicon van nutteloze feiten:
De vraag naar nutteloze wetenschap is in de boekhandel kennelijk groter dan aan de universiteit, waar onderzoekers immers voortdurend moeten aantonen dat hun wetenschappelijk werk juist wél nut heeft. DE VOLKSKRANT


Hein Meijers is wetenschapsjournalist en organisator van De Nationale Wetenschapsquiz.
Samen met Simon Rozendaal verzamelde hij duizenden nutteloze feiten, bijeengebracht in vier boeken, waarvan van elk tienduizenden exemplaren zijn verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hein Meijers
Uitgever
Contact
ISBN
9789025437138
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2011
Bestandsgrootte
220347 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99