De Kite Divers

Prijs € 24,00

Uitverkocht

R. Lispet

Paperback | November 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Over het boek: Het is half oktober 1999. Tijdens een narcoticaonderzoek van de politie in de Wildsebergse Plassen verdwijnen twee rechercheurs spoorloos. De operatie, waarbij ook Scotland Yard betrokken is, wordt uitgevoerd omdat men vermoedt dat een smokkelbende bezig is een XTC-lijn naar Londen op te starten. Op hetzelfde moment ziet een zwerver tijdens een zuidwesterstorm 's nachts zes schimmen door de Scheveningse duinen lopen om daarna in zee te verdwijnen. De volgende ochtend vindt hij een lijk in de branding, dat is verdwenen wanneer de politie arriveert. Maurice de l'Espee is bevriend met een van de vermiste rechercheurs en gaat naar hen op zoek. Per toeval komt hij erachter dat de mannen diep in het bos van de Wildsebergse Plassen in een bunker zitten opgesloten. De politie gelooft zijn verhaal niet en Maurice besluit zelf in actie te komen. Hij ontdekt een geheimzinnige bende, de Kite Divers, die XTC naar Engeland smokkelen door met een kite over de Noordzee te surfen. Maurice slaagt erin om in de bende te infiltreren en komt in een waanzinnig en bloedstollend avontuur terecht waarin de gebeurtenissen elkaar razendsnel opvolgen...Deze titel is ook leverbaar als e-book voor de iPad.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Lispet
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051796230
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
388

Beschrijving

Over het boek: Het is half oktober 1999. Tijdens een narcoticaonderzoek van de politie in de Wildsebergse Plassen verdwijnen twee rechercheurs spoorloos. De operatie, waarbij ook Scotland Yard betrokken is, wordt uitgevoerd omdat men vermoedt dat een smokkelbende bezig is een XTC-lijn naar Londen op te starten.
Op hetzelfde moment ziet een zwerver tijdens een zuidwesterstorm 's nachts zes schimmen door de Scheveningse duinen lopen om daarna in zee te verdwijnen. De volgende ochtend vindt hij een lijk in de branding, dat is verdwenen wanneer de politie arriveert.
Maurice de l'Espee is bevriend met een van de vermiste rechercheurs en gaat naar hen op zoek. Per toeval komt hij erachter dat de mannen diep in het bos van de Wildsebergse Plassen in een bunker zitten opgesloten. De politie gelooft zijn verhaal niet en Maurice besluit zelf in actie te komen. Hij ontdekt een geheimzinnige bende, de Kite Divers, die XTC naar Engeland smokkelen door met een kite over de Noordzee te surfen.
Maurice slaagt erin om in de bende te infiltreren en komt in een waanzinnig en bloedstollend avontuur terecht waarin de gebeurtenissen elkaar razendsnel opvolgen...

Deze titel is ook leverbaar als e-book voor de iPad.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Lispet
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051796230
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
388

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99