De Jefferson code (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Steve Berry

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In `De Jefferson code van Steve Berry, het zevende boek over Cotton Malone, dreigt een eeuwenoude code de grondwet van de Verenigde Staten tot het speeltje van een stel gewetenloze piraten te maken Vier Amerikaans presidenten werden vermoord tijdens hun regeringstermijn, vier aanslagen die behalve de functie van hun doelwit niets met elkaar te maken lijken te hebben. Maar wat als die vier presidenten nu allemaal vermoord werden om dezelfde reden: een artikel in de grondwet van de Verenigde Staten? Dat is wat Cotton Malone ontdekt en daarmee brengt hij zijn eigen leven in gevaar. Als een aanslag wordt gepleegd op president Danny Daniels weet Malone ternauwernood te voorkomen dat die slaagt, maar daarmee plaatst hij zichzelf op de zwarte lijst van het Gemenebest, een schimmige organisatie van piraten die al sinds de achttiende eeuw actief is. Zij zijn al eeuwen op zoek naar de sleutel van de Jefferson code, waarmee ze een document kunnen ontcijferen dat hen een vrijbrief geeft om te stelen en plunderen waar ze willen met het volle gewicht van de grondwet achter zich. Cotton Malone en Cassiopeia Vitt beginnen aan een race tegen de klok die continenten en oceanen omspant, om het Gemenebest te stoppen voor zij het fundament van Amerika voor hun eigen doelen kunnen misbruiken. Steve Berry heeft met zijn Cotton Malone-serie een grote schare trouwe lezers opgebouwd. `De Jefferson code is het zevende boek in de reeks, waarin ook `Het complot van Parijs en `De tombe van de keizer verschenen. Daarnaast schrijft Steve Berry ook standalones, zoals `Het Columbus mysterie .

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Steve Berry
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026135972
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
1162294 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In `De Jefferson code van Steve Berry, het zevende boek over Cotton Malone, dreigt een eeuwenoude code de grondwet van de Verenigde Staten tot het speeltje van een stel gewetenloze piraten te maken

Vier Amerikaans presidenten werden vermoord tijdens hun regeringstermijn, vier aanslagen die behalve de functie van hun doelwit niets met elkaar te maken lijken te hebben.
Maar wat als die vier presidenten nu allemaal vermoord werden om dezelfde reden: een artikel in de grondwet van de Verenigde Staten? Dat is wat Cotton Malone ontdekt en daarmee brengt hij zijn eigen leven in gevaar.
Als een aanslag wordt gepleegd op president Danny Daniels weet Malone ternauwernood te voorkomen dat die slaagt, maar daarmee plaatst hij zichzelf op de zwarte lijst van het Gemenebest, een schimmige organisatie van piraten die al sinds de achttiende eeuw actief is. Zij zijn al eeuwen op zoek naar de sleutel van de Jefferson code, waarmee ze een document kunnen ontcijferen dat hen een vrijbrief geeft om te stelen en plunderen waar ze willen met het volle gewicht van de grondwet achter zich.
Cotton Malone en Cassiopeia Vitt beginnen aan een race tegen de klok die continenten en oceanen omspant, om het Gemenebest te stoppen voor zij het fundament van Amerika voor hun eigen doelen kunnen misbruiken.

Steve Berry heeft met zijn Cotton Malone-serie een grote schare trouwe lezers opgebouwd. `De Jefferson code is het zevende boek in de reeks, waarin ook `Het complot van Parijs en `De tombe van de keizer verschenen. Daarnaast schrijft Steve Berry ook standalones, zoals `Het Columbus mysterie .

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Steve Berry
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026135972
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
1162294 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99