De Italiaanse dochter

Zeven dochters. Zeven geheimen. Zeven liefdes

Prijs € 17,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Soraya Lane

Paperback | Januari 2023 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Meeslepende nieuwe serie voor de lezers van De zeven zussenLily, een jonge Engelse wijnmaker, reist naar een wijngaard aan het Comomeer om van de legendarische familie Martinelli meer te leren over het maken van wijn. Ze voelt zich zo thuis bij de familie en de manier van leven op het Italiaanse platteland dat het lijkt alsof ze hier thuishoort. En dat ligt niet alleen aan de aantrekkingskracht die ze voelt voor de knappe oudste zoon Antonio. Lily heeft net ontdekt dat het onbekende verleden van haar oma terugvoert naar het beroemde La Scala theater in het vlakbij gelegen Milaan, en naar een prominente bakkersfamilie uit Piedmont. Is het toeval dat Lily nu hier beland is? Of het lot?Terwijl de gevoelens tussen Lily en Antonio aanzwellen, onderneemt ze een zoektocht naar de waarheid over haar grootmoeder en overgrootmoeder. Lily ontdekt het meeslepende en hartverscheurende verhaal van twee jonge geliefden die moeten kiezen tussen familie en liefde: Estée, een jonge ballerina, en Felix, de jonge erfgenaam van zijn families bakkerij-imperium. Hun liefde zal de familie uiteindelijk verscheuren.De Italiaanse dochter is het eerste deel in de achtdelige serie De verloren dochters, met meeslepende liefdesgeschiedenissen over de hele wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Soraya Lane
Uitgever
Oceaan
ISBN
9789046830536
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Meeslepende nieuwe serie voor de lezers van De zeven zussen

Lily, een jonge Engelse wijnmaker, reist naar een wijngaard aan het Comomeer om van de legendarische familie Martinelli meer te leren over het maken van wijn. Ze voelt zich zo thuis bij de familie en de manier van leven op het Italiaanse platteland dat het lijkt alsof ze hier thuishoort. En dat ligt niet alleen aan de aantrekkingskracht die ze voelt voor de knappe oudste zoon Antonio. Lily heeft net ontdekt dat het onbekende verleden van haar oma terugvoert naar het beroemde La Scala theater in het vlakbij gelegen Milaan, en naar een prominente bakkersfamilie uit Piedmont. Is het toeval dat Lily nu hier beland is? Of het lot?
Terwijl de gevoelens tussen Lily en Antonio aanzwellen, onderneemt ze een zoektocht naar de waarheid over haar grootmoeder en overgrootmoeder. Lily ontdekt het meeslepende en hartverscheurende verhaal van twee jonge geliefden die moeten kiezen tussen familie en liefde: Estée, een jonge ballerina, en Felix, de jonge erfgenaam van zijn families bakkerij-imperium. Hun liefde zal de familie uiteindelijk verscheuren.

De Italiaanse dochter is het eerste deel in de achtdelige serie De verloren dochters, met meeslepende liefdesgeschiedenissen over de hele wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Soraya Lane
Uitgever
Oceaan
ISBN
9789046830536
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99