De held van weleer

Prijs € 20,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Brandon Sanderson

Paperback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Om de vrede te herstellen in het Laatste Rijk moest Vin de Opperheer uitschakelen, maar dat liep anders af dan ze had verwacht. En nu is ook nog de Diepte terug - de dodelijke vorm van de alomtegenwoordige nevels. Zwaardere asregens en krachtiger aardbevingen dan ooit tevoren zijn een ware plaag. De mensheid lijkt ten dode opgeschreven...Vins geliefde, Elend Ventra, heeft de aanslag bij de Bron der Verheffing nauwelijks overleefd en is, nu hij zijn Nevelmenskracht heeft ontdekt, op zoek naar aanwijzingen van de Opperheer zodat hij de wereld kan redden. Zijn zoektocht verloopt echter allesbehalve voorspoedig.Vin voelt zich ondertussen zo schuldig over het laten ontsnappen van de vernietigende en mystieke kracht uit de Bron, dat de moed om terug te vechten haar is vergaan. Vooral als blijkt dat de kracht in staat is om de werkelijkheid te vervormen en zodoende de wereld in het tijdsbestek van een vingerknip te vernietigen.Brandon Sanderson staat al jaren op het lijstje van de beste fantasy-auteurs van het moment. Een eer die werd onderbouwd toen hij werd uitgekozen om Het Rad des Tijds, het meesterwerk van de in 2007 overleden Robert Jordan, te voltooien. De Held van Weleer is, na Het Laatste Rijk en De Bron der Verheffing, het derde en laatste deel van Sandersons trilogie over de geheimzinnige Nevelmensen.'Briljante epische fantasy.' - SF Revu

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Brandon Sanderson
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024565320
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
720

Beschrijving

Om de vrede te herstellen in het Laatste Rijk moest Vin de Opperheer uitschakelen, maar dat liep anders af dan ze had verwacht. En nu is ook nog de Diepte terug - de dodelijke vorm van de alomtegenwoordige nevels. Zwaardere asregens en krachtiger aardbevingen dan ooit tevoren zijn een ware plaag. De mensheid lijkt ten dode opgeschreven...
Vins geliefde, Elend Ventra, heeft de aanslag bij de Bron der Verheffing nauwelijks overleefd en is, nu hij zijn Nevelmenskracht heeft ontdekt, op zoek naar aanwijzingen van de Opperheer zodat hij de wereld kan redden. Zijn zoektocht verloopt echter allesbehalve voorspoedig.
Vin voelt zich ondertussen zo schuldig over het laten ontsnappen van de vernietigende en mystieke kracht uit de Bron, dat de moed om terug te vechten haar is vergaan. Vooral als blijkt dat de kracht in staat is om de werkelijkheid te vervormen en zodoende de wereld in het tijdsbestek van een vingerknip te vernietigen.



Brandon Sanderson staat al jaren op het lijstje van de beste fantasy-auteurs van het moment. Een eer die werd onderbouwd toen hij werd uitgekozen om Het Rad des Tijds, het meesterwerk van de in 2007 overleden Robert Jordan, te voltooien. De Held van Weleer is, na Het Laatste Rijk en De Bron der Verheffing, het derde en laatste deel van Sandersons trilogie over de geheimzinnige Nevelmensen.



'Briljante epische fantasy.' - SF Revu

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Brandon Sanderson
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024565320
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
720

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99