De hamster

voeding, verzorging, aanschaf, huisvesting, voortplanting, gezondheid en nog veel meer

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Paperback | Januari 1998 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 7 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

HamsterGeheel vernieuwde herdruk!!! Recente informatie, heel veel nieuwe foto's en dikker!!!Hamsters zijn de meest populaire huisdieren voor kinderen, ze zijn vriendelijk, aanhankelijk en kosten weinig in onderhoud. Een hamster is het liefst in zijn eentje, en wordt ‘s avonds en ‘s nachts actief. Een hamster graaft graag en verzamelt zijn eten in een zelfgemaakt holletje. Het is belangrijk bij de inrichting van het verblijf daarmee rekening te houden. In dit boek staat zeer uitgebreid beschreven welke materialen nodig zijn voor een juiste huisvesting (bodembedekking, kooimaterialen, drinkvoorziening) voor de hamster en ook welke voeding geschikt is en welke niet. Hamsters zijn tam te maken en zijn, net als vele kleine knaagdieren, zindelijk. De Syrische hamster, zoals het diertje officieel heet, kan 4 jaar worden. Om de hamster een prettig leventje te bezorgen, is het aan te raden ‘de Hamster’ te lezen. In een apart hoofdstuk worden ook nog de bekendste soorten dwerghamsters beschreven, die als huisdier gehouden kunnen worden. De duidelijke foto’s maken dit zeer betaalbare boek compleet.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Welzo Media Productions bv
ISBN
9789058210074
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1998
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

Hamster

Geheel vernieuwde herdruk!!! Recente informatie, heel veel nieuwe foto's en dikker!!!

Hamsters zijn de meest populaire huisdieren voor kinderen, ze zijn vriendelijk, aanhankelijk en kosten weinig in onderhoud. Een hamster is het liefst in zijn eentje, en wordt ‘s avonds en ‘s nachts actief. Een hamster graaft graag en verzamelt zijn eten in een zelfgemaakt holletje. Het is belangrijk bij de inrichting van het verblijf daarmee rekening te houden. In dit boek staat zeer uitgebreid beschreven welke materialen nodig zijn voor een juiste huisvesting (bodembedekking, kooimaterialen, drinkvoorziening) voor de hamster en ook welke voeding geschikt is en welke niet. Hamsters zijn tam te maken en zijn, net als vele kleine knaagdieren, zindelijk. De Syrische hamster, zoals het diertje officieel heet, kan 4 jaar worden.

Om de hamster een prettig leventje te bezorgen, is het aan te raden ‘de Hamster’ te lezen. In een apart hoofdstuk worden ook nog de bekendste soorten dwerghamsters beschreven, die als huisdier gehouden kunnen worden. De duidelijke foto’s maken dit zeer betaalbare boek compleet.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Welzo Media Productions bv
ISBN
9789058210074
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1998
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99