De Griezelbus 7

Prijs € 17,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Paul van Loon

Hardback | Oktober 2019 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Terwijl de maan ondergaat, voelt Onnoval zijn oren slinken. De vacht trekt zich terug in zijn huid. 'Wat ben jij voor duivelswezen!' Zijn aanvaller deinst naar achteren. Onnoval ziet de angst en afschuw op zijn gezicht. Dan rijdt een karavaan van grommende auto's de straat in. Vlak naast Onnoval stopt een reusachtige bus, beschilderd met vampiers, weerwolven, spoken en andere nachtwezens. De koplampen lijken de ogen van een monster. Knarsend schuift het portier open... Als Onnoval op een vollemaannacht gewond raakt, wordt hij ontvoerd door de Griezelbus. Hij komt in een woonwagenkamp terecht waar vreemde figuren rondlopen. Zij noemen zichzelf de Reizigers. In zijn koortsdromen ziet hij gezichten die hem vaag bekend voorkomen: een meisje met zwart haar, kinderen met doorlopende wenkbrauwen, en... Ferluci. Vanuit de Andere Werkelijkheid echoot zijn stem in Onnovals spitse oren. ‘Nog even en dan is je zieltje van mij, Onnoval...’ Ondertussen maakt Liselore zich grote zorgen. Onnoval is in gevaar! Ze haalt Gino over om Onnoval te helpen zoeken. En Izzy kan autorijden. Zegt hij. Maar het autootje raakt van de weg af. Zijn ze op tijd om Onnoval te redden?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul van Loon
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025878139
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Terwijl de maan ondergaat, voelt Onnoval zijn oren slinken. De vacht trekt zich terug in zijn huid. 'Wat ben jij voor duivelswezen!' Zijn aanvaller deinst naar achteren. Onnoval ziet de angst en afschuw op zijn gezicht. Dan rijdt een karavaan van grommende auto's de straat in. Vlak naast Onnoval stopt een reusachtige bus, beschilderd met vampiers, weerwolven, spoken en andere nachtwezens. De koplampen lijken de ogen van een monster. Knarsend schuift het portier open...

Als Onnoval op een vollemaannacht gewond raakt, wordt hij ontvoerd door de Griezelbus. Hij komt in een woonwagenkamp terecht waar vreemde figuren rondlopen. Zij noemen zichzelf de Reizigers.
In zijn koortsdromen ziet hij gezichten die hem vaag bekend voorkomen: een meisje met zwart haar, kinderen met doorlopende wenkbrauwen, en... Ferluci. Vanuit de Andere Werkelijkheid echoot zijn stem in Onnovals spitse oren. ‘Nog even en dan is je zieltje van mij, Onnoval...’

Ondertussen maakt Liselore zich grote zorgen. Onnoval is in gevaar! Ze haalt Gino over om Onnoval te helpen zoeken. En Izzy kan autorijden. Zegt hij. Maar het autootje raakt van de weg af. Zijn ze op tijd om Onnoval te redden?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul van Loon
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025878139
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99