De grens voorbij

Prijs € 18,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Bastiaan Mellink

Paperback | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Adolescenten Lambert en Bagrat zijn al jaren bevriend. Door bij een stomme weddenschap van een brug af te springen, is Lambert deels verlamd geraakt. Bagrat heeft zijn vriend nooit de rug toegekeerd en streed zelf jarenlang voor een verblijfsvergunning. Nu hij te horen heeft gekregen dat hij wordt uitgezet naar Georgië, ziet Bagrat geen andere mogelijkheid meer dan de politiek eens flink wakker te schudden.Samen met Lambert bedenkt hij een plan om aandacht voor zijn situatie te trekken. Om de slagingskans te vergroten, besluiten ze er een derde persoon bij te betrekken. Mikolaj deinst nergens voor terug en sleept Bagrat steeds verder mee. Naarmate de grote dag nadert, komt de vriendschap onder grote druk te staan en dreigt het plan gigantisch uit de hand te lopen.Auteur Bastiaan Mellink (1982) is opgegroeid in Overijssel en studeerde Creatieve Therapie in Utrecht. Hij werkt nu al jaren in de gezondheids- en verslavingszorg, waar hij mensen met complexe problematiek begeleidt. De laatste jaren heeft hij schrijfcursussen gevolgd aan de Vrije Universiteit om zijn schrijven naar een hoger niveau te tillen. Met passie schrijft hij over alles wat hem bezighoudt en inspireert. 'De grens voorbij' is zijn debuutroman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bastiaan Mellink
Uitgever
Palmslag
ISBN
9789491773815
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Adolescenten Lambert en Bagrat zijn al jaren bevriend. Door bij een stomme weddenschap van een brug af te springen, is Lambert deels verlamd geraakt. Bagrat heeft zijn vriend nooit de rug toegekeerd en streed zelf jarenlang voor een verblijfsvergunning. Nu hij te horen heeft gekregen dat hij wordt uitgezet naar Georgië, ziet Bagrat geen andere mogelijkheid meer dan de politiek eens flink wakker te schudden.

Samen met Lambert bedenkt hij een plan om aandacht voor zijn situatie te trekken. Om de slagingskans te vergroten, besluiten ze er een derde persoon bij te betrekken. Mikolaj deinst nergens voor terug en sleept Bagrat steeds verder mee. Naarmate de grote dag nadert, komt de vriendschap onder grote druk te staan en dreigt het plan gigantisch uit de hand te lopen.

Auteur Bastiaan Mellink (1982) is opgegroeid in Overijssel en studeerde Creatieve Therapie in Utrecht. Hij werkt nu al jaren in de gezondheids- en verslavingszorg, waar hij mensen met complexe problematiek begeleidt. De laatste jaren heeft hij schrijfcursussen gevolgd aan de Vrije Universiteit om zijn schrijven naar een hoger niveau te tillen. Met passie schrijft hij over alles wat hem bezighoudt en inspireert. 'De grens voorbij' is zijn debuutroman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bastiaan Mellink
Uitgever
Palmslag
ISBN
9789491773815
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99