De gezondheidsrevolutie (e-Book)

Het ontstekingsremmende vijfstappenplan dat je leven zal veranderen

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Maria Borelius

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het bestverkochte gezondheidsboek in Zweden – inclusief recepten en praktische tips. Genomineerd voor de Publishing Award 2018 Maria Borelius merkte dat haar gezondheid achteruit ging. Ze had last van haar rug, was humeurig en haar energie leek te zijn verdwenen. Met een achtergrond als wetenschapsjournalist besloot ze te onderzoeken wat er te doen was om weer haar oude, energieke zelf te worden. Ze sprak met specialisten over de hele wereld, onderzocht de feiten over veroudering en gezondheid vanuit verschillende medische disciplines en bracht deze puzzelstukjes bij elkaar. Wat was het geheim? Het woord waar experts steeds over begonnen, was 'ontsteking'. De sleutel ligt in het nemen van eenvoudige stappen om dit effect in het lichaam te verminderen. Zo ontstond het ontstekingsremmende vijfstappenplan, dat Maria het 'Geluk-programma' noemt. Door anders te eten maar ook door haar manier van leven aan te passen, veranderde Maria’s gezondheid, gemoedstoestand en figuur. In dit boek deelt ze haar zoektocht en geeft ze je de antwoorden om ook je gelukkige, relaxte zelf te herontdekken. 'Er is een gezondheidsrevolutie gaande. We gaan anders denken over voeding, lichaamsbeweging, rust en kalmte, gezondheid en verwondering – en dat biedt ons nieuwe handvatten om lichter en tegelijk krachtiger te leven. Dit is mijn verhaal. Ik deel het met je in de hoop dat je er inspiratie in vindt op je eigen reis naar empowerment.' Maria Borelius (1960) is een Zweedse wetenschapsjournalist, auteur en redacteur. Ze produceerde diverse tv-programma's over populaire wetenschap en werd in 2006 Minister van Handel in Zweden. Maria is getrouwd, heeft vier kinderen en woont tegenwoordig in het Verenigd Koninkrijk. Ze werd genomineerd voor de Publishing Award 2018 en verkocht in Zweden meer dan 75.000 exemplaren van De gezondheidsrevolutie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maria Borelius
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000361809
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2019
Bestandsgrootte
8187098 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Het bestverkochte gezondheidsboek in Zweden – inclusief recepten en praktische tips.

Genomineerd voor de Publishing Award 2018

Maria Borelius merkte dat haar gezondheid achteruit ging. Ze had last van haar rug, was humeurig en haar energie leek te zijn verdwenen. Met een achtergrond als wetenschapsjournalist besloot ze te onderzoeken wat er te doen was om weer haar oude, energieke zelf te worden. Ze sprak met specialisten over de hele wereld, onderzocht de feiten over veroudering en gezondheid vanuit verschillende medische disciplines en bracht deze puzzelstukjes bij elkaar.

Wat was het geheim? Het woord waar experts steeds over begonnen, was 'ontsteking'. De sleutel ligt in het nemen van eenvoudige stappen om dit effect in het lichaam te verminderen. Zo ontstond het ontstekingsremmende vijfstappenplan, dat Maria het 'Geluk-programma' noemt. Door anders te eten maar ook door haar manier van leven aan te passen, veranderde Maria’s gezondheid, gemoedstoestand en figuur. In dit boek deelt ze haar zoektocht en geeft ze je de antwoorden om ook je gelukkige, relaxte zelf te herontdekken.

'Er is een gezondheidsrevolutie gaande. We gaan anders denken over voeding, lichaamsbeweging, rust en kalmte, gezondheid en verwondering – en dat biedt ons nieuwe handvatten om lichter en tegelijk krachtiger te leven. Dit is mijn verhaal. Ik deel het met je in de hoop dat je er inspiratie in vindt op je eigen reis naar empowerment.'

Maria Borelius (1960) is een Zweedse wetenschapsjournalist, auteur en redacteur. Ze produceerde diverse tv-programma's over populaire wetenschap en werd in 2006 Minister van Handel in Zweden. Maria is getrouwd, heeft vier kinderen en woont tegenwoordig in het Verenigd Koninkrijk. Ze werd genomineerd voor de Publishing Award 2018 en verkocht in Zweden meer dan 75.000 exemplaren van De gezondheidsrevolutie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maria Borelius
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000361809
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2019
Bestandsgrootte
8187098 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99