De gelukkige eter

Voor een relaxte relatie met eten

Prijs € 25,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Carola van Bemmelen

Paperback | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ontspannen eten, genieten van het leven Carola van Bemmelen, al jaren de suikerexpert van Nederland, deelt in De gelukkige eter al haar kennis, praktijkervaringen en - toegegeven - eigen worstelingen met eten. Want hoewel steeds meer mensen zich bewust worden van de gevaren van suiker, is strikt suikervrij leven toch een behoorlijke uitdaging. Oké: af en toe een stuk chocolade of gewoon lekker uit eten zonder over alles na te hoeven denken moet ook kunnen. Hoe doe je dat, de balans bewaren en af en toe kunnen snoepen zonder door te slaan? Is dat überhaupt mogelijk? In dit boek onderzoekt Carola waarom zoveel mensen een ongezonde relatie hebben met eten en hoe ons brein werkt als het gaat om eten en suiker. De gelukkige eter gaat verder waar de Sugarchallenge stopt. In acht stappen helpt Carola je om van een verwarde eter weer een gelukkige eter te worden en een relaxte relatie met voeding te krijgen. Zodat je voor eens en voor altijd bevrijd bent van diëten en zonder schuldgevoel kunt genieten van eten. Carola van Bemmelen is food- en lifestylecoach met een passie voor gezondheid. Zij heeft vele (inter)nationale trainingen, opleidingen en seminars gevolgd over voeding, gezondheid, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Deze kennis, gecombineerd met haar persoonlijke ervaringen, gebruikt zij om haar cliënten op haar eigen, unieke wijze te helpen om structureel een gezonde levensstijl te krijgen. Met haar Sugarchallenge hielp ze al meer dan 150.000 deelnemers en verwierf ze nationale bekendheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carola van Bemmelen
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000359417
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Ontspannen eten, genieten van het leven

Carola van Bemmelen, al jaren de suikerexpert van Nederland, deelt in De gelukkige eter al haar kennis, praktijkervaringen en - toegegeven - eigen worstelingen met eten. Want hoewel steeds meer mensen zich bewust worden van de gevaren van suiker, is strikt suikervrij leven toch een behoorlijke uitdaging. Oké: af en toe een stuk chocolade of gewoon lekker uit eten zonder over alles na te hoeven denken moet ook kunnen. Hoe doe je dat, de balans bewaren en af en toe kunnen snoepen zonder door te slaan? Is dat überhaupt mogelijk? In dit boek onderzoekt Carola waarom zoveel mensen een ongezonde relatie hebben met eten en hoe ons brein werkt als het gaat om eten en suiker. De gelukkige eter gaat verder waar de Sugarchallenge stopt. In acht stappen helpt Carola je om van een verwarde eter weer een gelukkige eter te worden en een relaxte relatie met voeding te krijgen. Zodat je voor eens en voor altijd bevrijd bent van diëten en zonder schuldgevoel kunt genieten van eten.

Carola van Bemmelen is food- en lifestylecoach met een passie voor gezondheid. Zij heeft vele (inter)nationale trainingen, opleidingen en seminars gevolgd over voeding, gezondheid, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Deze kennis, gecombineerd met haar persoonlijke ervaringen, gebruikt zij om haar cliënten op haar eigen, unieke wijze te helpen om structureel een gezonde levensstijl te krijgen. Met haar Sugarchallenge hielp ze al meer dan 150.000 deelnemers en verwierf ze nationale bekendheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carola van Bemmelen
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000359417
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99