De gehoornden

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Bianca Mastenbroek

Hardback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De magische barrière van de godin Suvi beschermt het eiland Arandia al eeuwen tegen het kwaad van de Gehoornde. Wanneer de tweeling Vana en Fokko uitverkoren wordt tot een speciale opleiding in het kasteel van de koning, ontdekken ze dat de barrière ernstig verzwakt is en dat zij moeten helpen deze te beschermen. Maar dat valt niet mee, want niets is wat het lijkt aan het hof, zelfs hun opleiding niet. Vana laat zich verleiden door de lokroep van de macht, terwijl Fokko steeds meer in de ban van Suvi's vloek raakt. Intussen valt de oorlogsvloot van de Gehoornde stelselmatig de verzwakte barrière aan. Om Arandia te beschermen moet de tweeling beslissingen nemen die hen tot aan de grens brengen. En er overheen... De Gehoornden is een bloedstollende, magische jeugdroman die aanzet tot nadenken. Hoe ver mag je gaan voor het goede doel?De Gehoornden bevat het complete verhaal over Arandia, in twee delen: Geheugenstrijd en Gewetensstrijd. Fijn voor de fans van Geheugenstrijd, zij kunnen eindelijk de ontknoping lezen, maar nog fijner voor nieuwe lezers, die kunnen genieten van een lekker dik, afgerond fantasyverhaal.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bianca Mastenbroek
Uitgever
De Vier Windstreken
ISBN
9789051165746
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
420

Beschrijving

De magische barrière van de godin Suvi beschermt het eiland Arandia al eeuwen tegen het kwaad van de Gehoornde. Wanneer de tweeling Vana en Fokko uitverkoren wordt tot een speciale opleiding in het kasteel van de koning, ontdekken ze dat de barrière ernstig verzwakt is en dat zij moeten helpen deze te beschermen. Maar dat valt niet mee, want niets is wat het lijkt aan het hof, zelfs hun opleiding niet.
Vana laat zich verleiden door de lokroep van de macht, terwijl Fokko steeds meer in de ban van Suvi's vloek raakt. Intussen valt de oorlogsvloot van de Gehoornde stelselmatig de verzwakte barrière aan. Om Arandia te beschermen moet de tweeling beslissingen nemen die hen tot aan de grens brengen. En er overheen...
 
De Gehoornden is een bloedstollende, magische jeugdroman die aanzet tot nadenken. Hoe ver mag je gaan voor het goede doel?

De Gehoornden bevat het complete verhaal over Arandia, in twee delen: Geheugenstrijd en Gewetensstrijd. Fijn voor de fans van Geheugenstrijd, zij kunnen eindelijk de ontknoping lezen, maar nog fijner voor nieuwe lezers, die kunnen genieten van een lekker dik, afgerond fantasyverhaal.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bianca Mastenbroek
Uitgever
De Vier Windstreken
ISBN
9789051165746
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
420

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99