De gebruiksaanwijzing van uw medewerker

instant mensenkennis van uw medewerker

Prijs € 28,50

Niet beschikbaar

Hans Faas

Paperback | Maart 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mensenkennis, de belangrijkste succesfactor in uw carrière.Wie een Ikeakast in elkaar wil zetten, pakt daar de gebruiksaanwijzing bij. Dat spreekt voor zich. Maar waarom denken we iets veel complexers, zoals communiceren met medewerkers, collega's en bazen, dan zonder gebruiksaanwijzing te kunnen? Communiceren gaat veel effectiever als u de gebruiksaanwijzing van uw gesprekspartner kent. De gebruiksaanwijzing van uw medewerker leert u in korte tijd deze gebruiksaanwijzingen te 'lezen'. Het boek geeft u op een praktische en humoristische wijze inzicht in drijfveren, gedrag en temperament van anderen, maar ook van uzelf. Ook u hebt immers een gebruiksaanwijzing.Medewerkers moet u dan ook niet behandelen zoals u zelf behandeld wilt worden, maar zoals past bij hun gebruiksaanwijzing! Met de kennis uit dit boek wordt u voor iedereen een effectieve leider.De methode die u leert gebruiken, is gebaseerd op het JouwGebruiksaanwijzingconcept. Dat concept verrijkt bestaande managementtechnieken en best practices. Ze worden er allemaal nog krachtiger en effectiever door. U vindt daarvan twintig uitwerkingen in dit boek, van brainstormen tot correctieve gesprekken en van leiderschapsstijlen tot vergader- en verkooptechnieken.Uiteraard geldt het bovenstaande niet alleen voor medewerkers. Ook in de communicatie met klanten, collega's, familieleden en met uw baas zal deze kennis van grote waarde zijn.'Elke manager zal de persoonlijkheid en het temperament van zijn medewerkers moeten begrijpen en dat is waar dit boek van Hans Faas u bij gaat helpen.' Nina Storms'Een absolute aanrader voor iedere ondernemer, manager en verkoper.' Aad OuborgHans Faas is een ervaren interim-manager en ondernemer. Als interim-directeur werkte hij voor verschillende bedrijven en overheidsinstellingen. Tegenwoordig is hij directeur van trainingsbureau FaasConsult BV en is hij actief in hetlezingencircuit.www.jouwgebruiksaanwijzing.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans Faas
Uitgever
Boom
ISBN
9789052619248
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Mensenkennis, de belangrijkste succesfactor in uw carrière.

Wie een Ikeakast in elkaar wil zetten, pakt daar de gebruiksaanwijzing bij. Dat spreekt voor zich. Maar waarom denken we iets veel complexers, zoals communiceren met medewerkers, collega's en bazen, dan zonder gebruiksaanwijzing te kunnen?

Communiceren gaat veel effectiever als u de gebruiksaanwijzing van uw gesprekspartner kent. De gebruiksaanwijzing van uw medewerker leert u in korte tijd deze gebruiksaanwijzingen te 'lezen'. Het boek geeft u op een praktische en humoristische wijze inzicht in drijfveren, gedrag en temperament van anderen, maar ook van uzelf. Ook u hebt immers een gebruiksaanwijzing.
Medewerkers moet u dan ook niet behandelen zoals u zelf behandeld wilt worden, maar zoals past bij hun gebruiksaanwijzing! Met de kennis uit dit boek wordt u voor iedereen een effectieve leider.

De methode die u leert gebruiken, is gebaseerd op het JouwGebruiksaanwijzingconcept. Dat concept verrijkt bestaande managementtechnieken en best practices. Ze worden er allemaal nog krachtiger en effectiever door. U vindt daarvan twintig uitwerkingen in dit boek, van brainstormen tot correctieve gesprekken en van leiderschapsstijlen tot vergader- en verkooptechnieken.

Uiteraard geldt het bovenstaande niet alleen voor medewerkers. Ook in de communicatie met klanten, collega's, familieleden en met uw baas zal deze kennis van grote waarde zijn.

'Elke manager zal de persoonlijkheid en het temperament van zijn medewerkers moeten begrijpen en dat is waar dit boek van Hans Faas u bij gaat helpen.' Nina Storms

'Een absolute aanrader voor iedere ondernemer, manager en verkoper.' Aad Ouborg

Hans Faas is een ervaren interim-manager en ondernemer. Als interim-directeur werkte hij voor verschillende bedrijven en overheidsinstellingen. Tegenwoordig is hij directeur van trainingsbureau FaasConsult BV en is hij actief in het
lezingencircuit.
www.jouwgebruiksaanwijzing.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans Faas
Uitgever
Boom
ISBN
9789052619248
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99