De gave van dankbaarheid

Dagboek voor grote en kleine geluksmomenten

Prijs € 22,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Louise Hay

Hardback | Mei 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ontdek de vreugde in je leven met bestsellerauteur Louise Hay Leer hoe je kunt genieten van wat het leven je brengt met dit dagboek: vol met Louise Hay's affirmaties en motiverende oefeningen over zelfliefde, vreugde en leven in dankbaarheid. Louise Hay had een 'houding van dankbaarheid' en sprak daar ook veel over. Zij zou echter de eerste zijn om te zeggen dat ze daarin niet uniek was: we hebben allemaal het vermogen om van de gaven van het leven te genieten. In dit invulboek zijn veel van Louises boodschappen over dankbaar samen leven verzameld. Het bevat vertrouwde (schrijf)oefeningen, zoals je eigen affirmaties maken, effectief visualiseren, vergeven en loslaten. Noteer elke dag je waardering over grote of kleine geluksmomenten. Als jij leert je vele zegeningen te tellen, zul je ontdekken dat je het leven zelf kunt zien als een zegening. Louise Hay (1926-2017) was een spirituele lerares die tot op hoge leeftijd miljoenen fans en volgers heeft geïnspireerd. Zij staat bekend als een van de grondleggers van de zelfhulpbeweging; ze bracht als een van de eersten het verband tussen lichaam en geest onder de aandacht. Door Louises genezingstechnieken en positieve filosofie hebben miljoenen mensen geleerd hoe ze meer kunnen creëren van wat ze willen in hun leven, inclusief meer welzijn in hun lichaam, geest en ziel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Louise Hay
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000382613
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Ontdek de vreugde in je leven met bestsellerauteur Louise Hay

Leer hoe je kunt genieten van wat het leven je brengt met dit dagboek: vol met Louise Hay's affirmaties en motiverende oefeningen over zelfliefde, vreugde en leven in dankbaarheid. Louise Hay had een 'houding van dankbaarheid' en sprak daar ook veel over. Zij zou echter de eerste zijn om te zeggen dat ze daarin niet uniek was: we hebben allemaal het vermogen om van de gaven van het leven te genieten.

In dit invulboek zijn veel van Louises boodschappen over dankbaar samen leven verzameld. Het bevat vertrouwde (schrijf)oefeningen, zoals je eigen affirmaties maken, effectief visualiseren, vergeven en loslaten. Noteer elke dag je waardering over grote of kleine geluksmomenten. Als jij leert je vele zegeningen te tellen, zul je ontdekken dat je het leven zelf kunt zien als een zegening.

Louise Hay (1926-2017) was een spirituele lerares die tot op hoge leeftijd miljoenen fans en volgers heeft geïnspireerd. Zij staat bekend als een van de grondleggers van de zelfhulpbeweging; ze bracht als een van de eersten het verband tussen lichaam en geest onder de aandacht. Door Louises genezingstechnieken en positieve filosofie hebben miljoenen mensen geleerd hoe ze meer kunnen creëren van wat ze willen in hun leven, inclusief meer welzijn in hun lichaam, geest en ziel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Louise Hay
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000382613
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99