De fevre dream (e-Book)

€ 12,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

George R.R. Martin

EPUB met digitaal watermerk | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

George R.R. Martin, De Fevre Dream Winter 1857. Abner Marsh heeft grote moeite werk te vinden als kapitein van een rivierstomer op de Mississippi. Als een rijke aristocraat hem onverwacht een lucratief aanbod doet, is Abner meteen op zijn hoede. De reden? De spookachtig bleke Joshua York met zijn kille blik gaat er volledig aan voorbij dat Abners vloot op één boot na compleet is vergaan tijdens een ongewoon strenge winter. Het laat hem bovendien onverschillig dat hij zijn investering de komende tien jaar niet zal terugverdienen. Wat wel zijn redenen zijn om de gevaarlijke Mississippi op te gaan, vertelt hij niet en de enige voorwaarde die hij stelt, is dat Marsh zijn afwijkende gedrag zonder vragen te stellen accepteert, hoe bizar, willekeurig of bevreemdend dat gedrag ook mag zijn. Abner gaat aarzelend akkoord, misschien tegen beter weten in. Pas tijdens de eerste reis met de Fevre Dream dringt het langzaam maar zeker tot hem door dat hij een overeenkomst is aangegaan waarvan de afloop heel onzeker is. `Dit boek kan zich meten met Anne Rice Dagboek van een onsterfelijke. Dit is revolutionair werk.' Rocky Mountain News

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
George R.R. Martin
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024562039
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
1220446 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

George R.R. Martin, De Fevre Dream

Winter 1857. Abner Marsh heeft grote moeite werk te vinden als kapitein van een rivierstomer op de Mississippi. Als een rijke aristocraat hem onverwacht een lucratief aanbod doet, is Abner meteen op zijn hoede.

De reden? De spookachtig bleke Joshua York met zijn kille blik gaat er volledig aan voorbij dat Abners vloot op één boot na compleet is vergaan tijdens een ongewoon strenge winter. Het laat hem bovendien onverschillig dat hij zijn investering de komende tien jaar niet zal terugverdienen.
Wat wel zijn redenen zijn om de gevaarlijke Mississippi op te gaan, vertelt hij niet en de enige voorwaarde die hij stelt, is dat Marsh zijn afwijkende gedrag zonder vragen te stellen accepteert, hoe bizar, willekeurig of bevreemdend dat gedrag ook mag zijn.
Abner gaat aarzelend akkoord, misschien tegen beter weten in.

Pas tijdens de eerste reis met de Fevre Dream dringt het langzaam maar zeker tot hem door dat hij een overeenkomst is aangegaan waarvan de afloop heel onzeker is.

`Dit boek kan zich meten met Anne Rice Dagboek van een onsterfelijke. Dit is revolutionair werk.' Rocky Mountain News

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
George R.R. Martin
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024562039
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
1220446 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99