De eetbare tuin

lekker eten uit eigen tuin

Prijs € 15,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Alys Fowler

Paperback | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In De eetbare tuin toont de vindingrijke Alys Fowler aan dat er een manier is om van het goede leven en de natuur te genieten - zelfs als je in de stad woont.Fowler bekijkt de traditionele manier van tuinieren en het verbouwen van je eigen groente op een geheel eigen wijze en geeft de lezer tips en tools in handen om op een kleine ruimte - of dit nu een stadstuin, een balkon of dakterras, of zelfs een eenvoudige bloembak is - een prachtige, efficiënte en rijke tuin te creëren. Fowler laat zien hoe je natuurlijke ecosystemen nabootst, hoe je goede mest maakt en hoe je de grond kunt verrijken zodat je je tuin - en natuurlijk de oogst! - kunt optimaliseren.Naast tips, adviezen en wijze raad voor het verbouwen van je eigen groente en fruit, geeft Fowler haar succesrecepten voor het verwerken van alle verse ingrediënten uit eigen tuin. Voor de dagelijkse maaltijd, maar óók voor het inmaken en conserveren van fruit en groentes in jams en chutneys en het drogen van kruiden voor gebruik in gerechten en om thee van te trekken.De eetbare tuin laat iedereen zien dat je met een beetje fantasie en het loslaten van strikte en vaak ouderwetse regels een tuin kunt creëren die niet alleen fantastisch is om naar te kijken, maar ook heerlijk om uit te eten!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alys Fowler
Uitgever
Karakter Uitgevers NF-VERT
ISBN
9789045213545
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

In De eetbare tuin toont de vindingrijke Alys Fowler aan dat er een manier is om van het goede leven en de natuur te genieten - zelfs als je in de stad woont.
Fowler bekijkt de traditionele manier van tuinieren en het verbouwen van je eigen groente op een geheel eigen wijze en geeft de lezer tips en tools in handen om op een kleine ruimte - of dit nu een stadstuin, een balkon of dakterras, of zelfs een eenvoudige bloembak is - een prachtige, efficiënte en rijke tuin te creëren. Fowler laat zien hoe je natuurlijke ecosystemen nabootst, hoe je goede mest maakt en hoe je de grond kunt verrijken zodat je je tuin - en natuurlijk de oogst! - kunt optimaliseren.

Naast tips, adviezen en wijze raad voor het verbouwen van je eigen groente en fruit, geeft Fowler haar succesrecepten voor het verwerken van alle verse ingrediënten uit eigen tuin. Voor de dagelijkse maaltijd, maar óók voor het inmaken en conserveren van fruit en groentes in jams en chutneys en het drogen van kruiden voor gebruik in gerechten en om thee van te trekken.

De eetbare tuin laat iedereen zien dat je met een beetje fantasie en het loslaten van strikte en vaak ouderwetse regels een tuin kunt creëren die niet alleen fantastisch is om naar te kijken, maar ook heerlijk om uit te eten!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alys Fowler
Uitgever
Karakter Uitgevers NF-VERT
ISBN
9789045213545
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99