De eerste 100 weken na je scheiding

openhartig, aangrijpend en herkenbaar: 21 vrouwen vertellen

Prijs € 22,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Yolande De Best

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

25 verhalen over (echt)scheiding 'Ik heb me die eerste periode vaak eenzaam en alleen gevoeld. Maar toch ben ikblij dat ik mijn masker heb afgezet en naar mijn hart geluisterd heb. Ik ben gelukkig nu, gelukkiger dan al die jaren.' - Een gescheiden getuigeOpenhartige interviews met vrouwen over hun relatie, hun scheiding, en de periode daarna. Met praktische tips en adviezen van een mediator. In dit boek vertellen 25 vrouwen hun verhaal over de periode rond hun scheiding. Emotionele verhalen over angsten en zorgen. Over hoe het heeft kunnen gebeuren. Over financiën, huis en kinderen. Maar ook over het opkrabbelen, het vallen en opstaan, de bevrijding en het hervinden van een balans in dat nieuwe leven. Een onmisbaar boek voor alle vrouwen die denken aan scheiden, er middenin zitten of terugkijken op die ingrijpende periode.Het eerste Nederlandstalige boek in zijn soort. Herkenbare interviews. Praktische tips en adviezen. Yolande de Best is mediator en pedagoog met een succesvolle scheidingspraktijk.Ze is bekend uit de media, o.a. van het programma Echt Scheiden. Daarnaast is zij journalist. Jarenlang was ze hoofdredacteur van Oudersvan Nu en momenteel is zij hoofdredacteur van Balans Magazine.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Yolande De Best
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401414807
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

25 verhalen over (echt)scheiding
'Ik heb me die eerste periode vaak eenzaam en alleen gevoeld. Maar toch ben ik
blij dat ik mijn masker heb afgezet en naar mijn hart geluisterd heb. Ik ben gelukkig nu, gelukkiger dan al die jaren.' - Een gescheiden getuige

Openhartige interviews met vrouwen over hun relatie, hun scheiding, en de periode daarna. Met praktische tips en adviezen van een mediator. In dit boek vertellen 25 vrouwen hun verhaal over de periode rond hun scheiding. Emotionele verhalen over angsten en zorgen. Over hoe het heeft kunnen gebeuren. Over financiën, huis en kinderen. Maar ook over het opkrabbelen, het vallen en opstaan, de bevrijding en het hervinden van een balans in dat nieuwe leven. Een onmisbaar boek voor alle vrouwen die denken aan scheiden, er middenin zitten of terugkijken op die ingrijpende periode.

Het eerste Nederlandstalige boek in zijn soort. Herkenbare interviews. Praktische tips en adviezen. 

Yolande de Best is mediator en pedagoog met een succesvolle scheidingspraktijk.
Ze is bekend uit de media, o.a. van het programma Echt Scheiden. Daarnaast is zij journalist. Jarenlang was ze hoofdredacteur van Oudersvan Nu en momenteel is zij hoofdredacteur van Balans Magazine.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Yolande De Best
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401414807
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99